drzim ti palce, je super ze si sa rozhodla pre seba nieco urobit 🙂
na stedry vecer u jednych a potom na prvy sviatok vianocny ist k druhym, budu spokojne obidve strany
tak co uz mate vsetky darceky pokupene? ci sa tu niekto najde kto este nema? 🙂
urcite by som to neriesila, nemuselo to nic znamenat
ked bude starsi tak pochopi o com su vianoce
To mas pravdu ze za opytanie nic nedam, skusim im tam zavolat lebo sestra chce viacej tych paplonov, ked sa dozvedela ze ho moze prat normalne aj v pracke tak bola rada a rovno povedala ze kupi paplony celej rodine🙂
presne kazdy musi mat tu svoju polovicku ktora sa hodi k nemu a navzajom tvoria celok a potom by to vsetko malo klapat
@voskovka drzim palce dufam ze sa ti to podari a budes so sebou spokojna
drzim palce dufam ze to prejde co najrychlejsie
nemala som doteraz nejako cas, ale vcera som to pozerala tu stranku.. a pozerala som aj ine stranky tak este uvidim .. musim sa este sestry spytat ci aj ona nejaky paplon nechce a mali by sme aspon vacsiu objednavku, potom by to vyslo mozno aj lacnejsie nie?
bola som a bolo tam uzasne, velmi dobra dovolenka
@mamka_danka a cez ktory e-shop by som ich objednala,z akej stranky? asi by mi to aj viacej vyhovovalo cez net objednat..
urcite by to problem nemal byt, ja som tiez chodila aj po tme kocikovat
nastastie s takym niecim som pri dcerke nemala problem
ja mam tiez najradsej stare ceske a slovenske filmy, ale je pravda ze vyhrava popoluska bez toho filmu si vianoce predstavit neviem 🙂
dakujem za informacie.. neviem sice ako mojej dcerke poschovavam vsetky tie plysaky co ona ma lebo ako ju poznam tak bude urcite plakat ale budem jej to musiet nejako vysvetlit.... a kde by som zohnala ten paplon?
podla toho co ma rad, ak futbalistov tak nieco take by som vybrala s tym motivom
uz neviem co mam robit, moja dcerka stale kychala a bola nepokojna tak sme zacali behat po doktoroch a prisli jej nato ze ma alergiu na perie a roztoce.. ja teraz neviem co s tym, doktorka nam nic nepovedala.. docitala som sa na internete ze mam vymenit paplony, len neviem aky vybrat?
niektori chlapi akoby boli bez chrbtovej kosti. Niekedy im naozaj nerozumiem ☹
ja som vyskusala mirenu, len my do maternice "nesadla" tak ako mala. Hak brat nechcem pretoze som si pri uzivani pred tym ako som otehotnela uzila problemy ktore u mna nastali z jej uzivania. Tak sa zatial nechranim, aj ked by som sa rada ale tym kremom moc neverim, ak objavim nieco doveryhodnejsie tak to urcite vyskusam a dam vediet 😉
@stastnazena2 vies ked ma chlap problem s erekciou je to pre neho ponizujuce a verim ze by si urobilaa dala mu hocico len aby sa citil zase ako chlap
@sugarfree999 vyzera to super 🙂