fixa_nova
Používateľ fixa_nova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od fixa_nova.
fixa_nova
23. apr 2016

Ahoj, ma niekto nejaku skusenost s AAA autom? Predavam auto a zaujimali by ma aktualne skusenosti. Vdaka

fixa_nova
8. apr 2016

neorzumiem preco tu bol moj prispevok oznaceny za nedoveryhodny ked som dala len svoju radu, uz ma postupne prestava bavit chodit na toto forum, lebo nedajboze tu niekto spomenie nieco, tak je zle a hned ho oznacuju za nedoveryhodneho

fixa_nova
7. apr 2016

Ahojte, ja som sa snazila riesit kremami, ale nepomahalo a nebolo to take ako by som chcela, ale moja kozmeticka mi poradila galvanicku zehlicku, hladala som a nakoniec som si ju objednala cez internet lebo to bolo cenovo vyhodnejsie myslim, ze ta stranka sa volala dixo alebo tak nejak... tak snad to este niekomu pomoze

fixa_nova
27. feb 2016

Ahojte, tak ja sa pridám, mala som možnosť vyskúšať bahno a bahenný kúpeľ... moja mamka totižto miluje takéto veci, mne to pomohlo v "českých lázních" :D a preto som to potom vyhľadávala... mamka ma doma bahno od pevonie (pevonia botanica) nájdeš ich normálen aj na nete... a na uvoľnenie a proti bolesti takýto kúpeľ božský

fixa_nova
12. feb 2016

vela prace... ale odporucam, odporucam, odporucam, odporucam, odporucam, odporucam, :D :D :D

fixa_nova
12. feb 2016

my mame klasicky obal na flasku, taky tel polistirenovy :D