@mamanikka a to chces na mieru alebo uz spravene a ze ti ho len dovezu?
@hena6 skus ist do exisportu maju teraz dobre ceny aj manzel si tam pozeral bicykel a bol nadseny 🙂 jasa v tom nevyznam on trochu ano 🙂
@arckatka @veselamirka2 baby skuste doktora Milly v ruzinovskej nemocnici je odbornik a hlavne ma ludsky pristup 🙂
@jamnicka no ja by som radsej sla do predajne kde najdem kde to predavaju?
Kamaratka mala tiez opakovane mykozy robili jej stery dala si spravit krvne testy a nakoniec s tym zacala bojovat ze prestala jest vsetky sladkosti (tvoria sa v nich v tele kvasinky) a zacala riesit svoju imunitu. Mykoza je nerovnovaha v tele.
@jamnicka a ty si to objednavala cez ineternte ci maju aj nejake predajne kde sa to dá kupit?
@veronikazadana držím palce sestre sa po 2 mesiacoch užívania femibionu800 podarilo otehotniet a už sa tesia z malej má skoro rok 🙂
@veselamirka2 a kde v BA by mal byť či to je jedno? a má to byť chlap ci zena?
A kde ste kupovali koženú sedačku?? a preco ste si vybrali práve tu predajnu?
@hena6 a tie obliecky su k tomu ci sosobitne?
@stastnazena2 dakujem pozriem 🙂 ako dlho ju mate? a ako vyzera po case?
@hena6 a to čo je za paplón??
baby kde kúpit dobrú sedacku? njalepsie kožu ale pravú nie žiadne čínske napodobeniny 🙂
Baby poradte mi aky paplon pre alergika? Hladam nejaky kvalitny ktory ked operiem nezostane z neho len jedna velka hrca ktora poputuje do kosa. Dám na osobnú skúsenost a aby sa dal prat pri vyssej teplote
@mamanikka no ja tiez hladam tu pravu pre mna ale zatial mi nesadla ani jedna a uz som minula peknych par € na kozmetiku 😒
@stastnazena2 aj mojej sestre z nich bolo zle potom ich vymenila za ine a z tych jej zle nebolo 🙂
no ja zacinam pozerat tuto temu lebo budem mat jesen a zimu nato aby som zariadila dietatu detsky nabytok 🙂
no v PearlDental maju ozaj citlivy pristup az mi niekedy stale hovoria co presne idu robit a ako to budem citit aby som sa pripravila :D navyse nemusim cakat a maju zhovievavost pri malych detoch az to niekedy nechapem 🙂
stale jej to pripominat a pytat sa aby sa pytala.. male deticky je radost ale aj starost 🙂
urcite by som do toho sla predsa len dieta nech sa uci kym je mlade mozog uplne inak pracuje
@eugenie11 ahoj a ako dlho tam uz chodis?? je to tam na urovni? nechcem zas prihlasovat maleho synceka milion krat niekde.. dakujem 🙂
a skutocne pomozu???
@harlinka mozno blba otazka ale weleda je uplne bez vone? hladam prirodnu kozmetiku ale vsetky bud vonaju alebo mi to smrdi