evkafekete
Používateľ evkafekete je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evkafekete.
evkafekete
22. apr 2016

@gabrish ty si to krasne napisala 😉 sice dietatko este len nosim v sebe ale uz teraz sa tesim na presne to co ty opisujes, a nesla by som ani ja na diskoteku alebo do nejakeho baru a nechala malinke domka ale s niekym inym. Chcem si uzit kazdu jednu minutku ci dokonca sekudnu s mojim vytuzenym babatkom. Neviem sa uz dockat 🙂

evkafekete
11. apr 2016

@mirro takym zenam zavidim 🙂

evkafekete
11. apr 2016

@dankaajanko vyskusaj rano ale myslim ze nieco tam je 🙂

V diskusii: Duch na teste
evkafekete
11. apr 2016

@arisu ked pojdes ku gyn budes mudrejsia 🙂

evkafekete
11. apr 2016

@mimka161 ja si to ani neviem predstavit, ze by som jedno dieta brala inak ako to druhe. Pride mi to ako uplny nonsens :/

evkafekete
11. apr 2016

@anaku to ozaj mozem byt taka slepa ze som to nevidela? :D

evkafekete
11. apr 2016

@martinka13 a ranajky ti nechybaju ci ako to je?

evkafekete
11. apr 2016

@kriskika a dlho ste hladali um? 🙂 @mamickajanka to dufam, ze tak bude aj unas ak budeme musiet byt na umelom. Pre mna je podstatne aby rastlo a aby nemalo zdravotne problemy. @stanusa89 jasne, ze sa pricinim budem robit vsetko pre to.. @rosinolka aj ti odporucila nejake konkretne ci len znacku?

evkafekete
11. apr 2016

no mozete taketo torty robit? ja z niektorych ozaj az nechapem 🙂

evkafekete
6. apr 2016

kedze v lete vylezie zo mna malinke stvorenie tak nemusim teraz riesit postavu, som rada 😉 drzim vam baby palce, chodte si za svojim snom a za lepsou postavou 🙂

evkafekete
6. apr 2016

@anaku to aký štýl stravovania, prosím ťa?

evkafekete
6. apr 2016

@daniela022 mne to nezabralo ale suhlasím s tebou že je to určite riadne svinstvo

evkafekete
6. apr 2016

@eryykah hej to si sa dobre dočítala, netreba takú silnú ale tak to by ti aj doktor povedal

evkafekete
6. apr 2016

a doteraz si v com prala? ja pouzivam persil a este sa mi nestalo ze by mi nieco vybledlo

evkafekete
6. apr 2016

@mamanikka nie to som si ešte nečítala, kde to prosím ťa nájdem že ktorý paplón je načo dobrý? mne to len kamarátky spomínali že je aj paplón so striebrom ale vôbec neviem ani koľko stojí a ani aký účinný je

evkafekete
6. apr 2016

ale to je nejako ze zacinas obedom ked mas ten vitabox ze? ci ako to funguje? @martinka13

evkafekete
6. apr 2016

ja som teraz pocitila este hlad a uz som nechcela nic take papat tak som si ocistila mrkvu a tu chrumem 🙂

V diskusii: Zdravá večera
evkafekete
6. apr 2016

@misel0806 vzdy je naistejsi doktor, netreba to nechavat na nahodu a treba vzdy ist

evkafekete
6. apr 2016

tie torticky su vsetky ze waau 🙂

evkafekete
6. apr 2016

ja si teraz momentalne nespominam na nic take...

evkafekete
6. apr 2016

Babule pre sestru ktora sa prestahovala do Bratislavy hladam gynekologa pretoze sa jej nechce raz do roka dochadzat do Malaciek aby isla na kontrolne vysetrenie. Poradite nejakeho dobreho gynekologa? Dakujem 🙂

evkafekete
5. apr 2016

@werci v turecku sme boli aj my a tam je super.. obchody do noci, diskoteky tam to zilo.. ale teraz by som sa tam uz bala ist

V diskusii: Dovolenka 2016
evkafekete
5. apr 2016

@mamickajanka s nou mam aj ja velky problem :D

evkafekete
5. apr 2016

tak dnes sme si vychutnali obedik v restike a pekne na teraske, to je super pocit, slniecko a ked som nemusela varit a len si vychutnat obed 🙂

evkafekete
5. apr 2016

@denisak77 velmi peknu rychlovku si spravila 😉