@mirro takym zenam zavidim 🙂
@dankaajanko vyskusaj rano ale myslim ze nieco tam je 🙂
@mimka161 ja si to ani neviem predstavit, ze by som jedno dieta brala inak ako to druhe. Pride mi to ako uplny nonsens :/
@anaku to ozaj mozem byt taka slepa ze som to nevidela? :D
@martinka13 a ranajky ti nechybaju ci ako to je?
@kriskika a dlho ste hladali um? 🙂 @mamickajanka to dufam, ze tak bude aj unas ak budeme musiet byt na umelom. Pre mna je podstatne aby rastlo a aby nemalo zdravotne problemy. @stanusa89 jasne, ze sa pricinim budem robit vsetko pre to.. @rosinolka aj ti odporucila nejake konkretne ci len znacku?
no mozete taketo torty robit? ja z niektorych ozaj az nechapem 🙂
kedze v lete vylezie zo mna malinke stvorenie tak nemusim teraz riesit postavu, som rada 😉 drzim vam baby palce, chodte si za svojim snom a za lepsou postavou 🙂
@daniela022 mne to nezabralo ale suhlasím s tebou že je to určite riadne svinstvo
@eryykah hej to si sa dobre dočítala, netreba takú silnú ale tak to by ti aj doktor povedal
a doteraz si v com prala? ja pouzivam persil a este sa mi nestalo ze by mi nieco vybledlo
@mamanikka nie to som si ešte nečítala, kde to prosím ťa nájdem že ktorý paplón je načo dobrý? mne to len kamarátky spomínali že je aj paplón so striebrom ale vôbec neviem ani koľko stojí a ani aký účinný je
ale to je nejako ze zacinas obedom ked mas ten vitabox ze? ci ako to funguje? @martinka13
ja som teraz pocitila este hlad a uz som nechcela nic take papat tak som si ocistila mrkvu a tu chrumem 🙂
@misel0806 vzdy je naistejsi doktor, netreba to nechavat na nahodu a treba vzdy ist
ja si teraz momentalne nespominam na nic take...
Babule pre sestru ktora sa prestahovala do Bratislavy hladam gynekologa pretoze sa jej nechce raz do roka dochadzat do Malaciek aby isla na kontrolne vysetrenie. Poradite nejakeho dobreho gynekologa? Dakujem 🙂
@werci v turecku sme boli aj my a tam je super.. obchody do noci, diskoteky tam to zilo.. ale teraz by som sa tam uz bala ist
tak dnes sme si vychutnali obedik v restike a pekne na teraske, to je super pocit, slniecko a ked som nemusela varit a len si vychutnat obed 🙂
@denisak77 velmi peknu rychlovku si spravila 😉
@gabrish ty si to krasne napisala 😉 sice dietatko este len nosim v sebe ale uz teraz sa tesim na presne to co ty opisujes, a nesla by som ani ja na diskoteku alebo do nejakeho baru a nechala malinke domka ale s niekym inym. Chcem si uzit kazdu jednu minutku ci dokonca sekudnu s mojim vytuzenym babatkom. Neviem sa uz dockat 🙂