Niekto vyskúšal ketónovú diétu? Poznáte ju ? Prosím podeľte sa o postrehy 😔
@gabinka279 Ahoj 🙂 Držala si prosím nejakú špeciálnu diétu alebo niečo podobné? Ja zvažujem chudnutie s ketónovou diétou ale mám obavuuu. Ďakujem
My na vianoce riešime túto motorku ako hlavný darček ale nemáme recenzie 😒 poznáte to niekto?
http://www.rajhraciek.sk/elektricka-trojkolka-injusa-wawes-spiderman-6v-p92188 Dík 🙂
myslím že ten mikrofon co by sa jej hodil by ju potesil a cenovy limit si zvolis aky chces a objednas v odpovedajucej cene aku si vyberies na kytarach som to videla tusim uz od 20 eur..
zupaniky pre deti 😉 su rozkosne take s oveckou
Ahoj maminky po dnešnom pátraní po vianočných darčekoch som z návštevy asi desiatich predajní bežných známych predajcov na sk vytočená z cien, obsluhy a výberu 🙄 ... Vy nemáte pri týchto nákupoch pocit, že platíte najmä za značku a nie za kvalitu? Ste presvedčený že kvázi značkové hračky sú výrazne alebo vôbec kvalitnejšie než neznačkové? juuj ja už asi ani neviem čo si myslieť..
Neviem akú presne modrú myslíš ale tuna je jeden: http://kytary.sk/rockcase-case-western-guitara/HN089271/
Dobrý večer zaujíma ma to z dôvodu, že som si o nich na internete načítala a v obchode som zatiaľ nevidela. Sľubujú menštruáciu bez zápachu a potreby častej výmeny tak by som chcela vyskúšať...ĎAkujem
Možno vložky alebo tampóny s presným zložením. Nejakou špeciálnou úpravou. Skús sa pozrieť na zloženie a vlastnosti jendotlivých typov aniónových vložiek z gentle-day.sk
Náš synovec má 2 a trištvrte a momentálne ho baví auto na diaľkové ktoré svieti a búra do nábytku. Prekvapilo nás, že zvláda diaľkové bez problémov priam luxusne 😀 Ak budeš mať čas skús mrknúť na Mikro autíčko ECX KickFlip Buggy na raji modelov 🙂 majú tam podarené hračky a rc modely TOP 😎
minimum...tento rok sme sa rozhodli, boli sme viac menej donútení kúpiť pianino na zuš-ku a tak ježiško prinesie YAMAHA B1 PM 😀
Kvadrokoptéra je myslím teraz veľmi aktuálna 😉 http://cz.rajmodelov.sk/blade-nano-qx-bind-fly-p61061
My sme sa všetci spolu poskladali a kúpili sme jej retiazku http://izlato.sk/zlato/retiazky/s-priveskom/privesok-s-retiazkou-heart-p102077.html . Bola to náhoda lebo na Vianoce rok pred tým dostala naušnice s tou zelenou a pekne to pasuje 😉 tak sme to vzali a bola nadšená tak snáď to nehrala 🙂
Jééj tak ak sú vaše deti na tom tak ako naše tak majú všetky možné hračky od výmyslu sveta od starkých a príbuzných :D Na vianoce sme vytvorili zoznam s tým čo by is priali a preposlali známym emeilom tak ako nás pýtali ;) my kúpime dievčatku náušničky z izlata žlté zlato s ružovou a chalanovi vstupenky na futbal...
@sardinka32 Maximálny súhlas- určite každý chlap naškriabe na kvet a ak aj šperk istotne sa nenahnevá niktorá z nás 🙂 ja som bola brutálne nadšená z náramku od izlato factory. Na tommi síce nezáležalo ale napokon potešilo ešte viac :D :D
Takže hľadáte elektrickú? Pecka Asi veľmi odborne neporadím ale podľa ceny na kytary.sk by som sa priklonila skôr k tej Cort cr 200 bk 🙂
Takisto som nič neočakávala resp. v tom strese a zhone ma ani nič rozumné nestihlo napadnúť. Manžel na druhý deň došiel s kyticou modrých ruží a náramkom z izlata s iniciálkami nás troch a dátumom narodenia drobca. Bol to podľa mňa perfektný darček a teší ma dodnes
My sme nemali také šťastie žeby lekár dal aj náušničky. Pekne čisto nastrelil ale naušničky sme si priniesli svoje a to keď bola ešte úplne mimi. S naušničkami bol boj lebo som chcela niečo zaujímavé čo nebude mať každé bábo a tak som objednala cez net z izlato.sk. Veľa ľudí riešilo na diskusiách z tejto stránky cenu ale tak čo už 🙂 Páčili sa a ešte stále sa páčia. Sme spokojní 😉
kytray.sk sú podľa info slovensky. ste si istý že sú češi?
@wendy62 Ďakujem 😉 naozaj veľmi pekne ďakujem skúsim sa poobzerať
@renab To fakt? Super 🙂 ďakujem my máme teraz novú pani učiteľku dva roky sme mali pána učiteľa a ten nám ich prenajal na tie dva roky tak problém nebol. Pani učiteľka nám povedala len že potrebujeme akustické husle a v meste a ani bazári som na ne zatial nenarazila a ceny na nete sa mi zdajú hodne prehnané...
Ahoj maminky potrebovala by som poradiť. Nášmu mladému začína hra na nástroj konkrétne husle a nám nabehol problém zaobstarania nástroja. Riešime či kúpiť niečo z druhej ruky predsa len na začiatok alebo zainvestovať do nového. Ako ste takýto stav poriešili? Malému je to jedno a v zuš husle majú len na cvičenie doma potrebuje svoje. Za akúkoľvek radu ďakujem
Júuj zas poväčšine zahraničných predajcov cenzúrujete ☹ nemáte niekto skúsenosť s kytary.sk ? Malému zháňame na zuš gitaru a tak pátrame po internete...
Tak ak myslíš automatizáciou to, že všetko v dome ovládaš jedným diaľkovým tak to máme aj my 🙂 Zaujímali sme sa o to pred sťahovaním do nového house keďže nebývame zrovna vo vip štvrti. Máme napojené vnútorné osvtlenie, vonkajšie rolety a alarm a všetko na jednom diaľkovom. Celkovú tú automatizáciu nám zabezpečila česká spoločnosť tuším somfy -Domček máme v Makove a nebol to problém. Doma to máme rok a zatiaľ spokojnosť. Už ma nestresuje či som zamkla alebo tak. Je to všetko nejako ok ;)
úplne normálna vec 🙂 mimi tlačí na mechúr a jedine takto sa to prejaví 😉 stačí jedna aniónová intímka na upokojenie- sú antibakteriálne a teda bránia aj infekciám nemusíš sa strachovať a si v suchu 🙂