emarusinakova
Používateľ emarusinakova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od emarusinakova.
emarusinakova
11. okt 2017

Rozhodne odporúčam. Moja babka býva v staršom dome a keby nemala tento ohrievač bola by tam strašná zima. Najlepšie je,že je malý a skladný a nikto oň nezakopáva. Mamka jej ho kúpila cez Hej.sk+som našla na nete zľavu https://www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/ ktorú som tiež využila.

emarusinakova
11. okt 2017

Mám tiež ročného bračeka a kúpili sme mu tento https://www.hej.sk/kocik-sportovy-g-mini-grand-hnedy-zlaty/. Je kvalitný, cena je super a ten dizajn je nádherný fotka vôbec neklame. Objednávali sme ho cez Hej.sk+využili sme zľavu z https://www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/. Dúfam, že som aspoň trochu pomohla 🙂

emarusinakova
10. okt 2017

Pre moju malú sestru sme nedávno kúpili https://www.otto.sk/p/klitzeklein-detsky-fusak-10015287055 majú ho aj v modrej. Krásne hreje a je dosť dlhý. Kupovali sme ho cez www.otto.sk došiel do týždňa+som našla zľavu z https://www.kuponyzdarma.sk/otto-sk/ atú sme tiež využili. Dúfam,že som pomohla. Tak veľa šťastia 🙂

emarusinakova
8. okt 2017

Ja používam tieto masky od Garnier

emarusinakova
8. okt 2017

Odporúčam: https://www.pilulka.sk/forcapil-cps-1x180ks alebo https://www.pilulka.sk/donna-hair-forte-3-mesacna-kura-90cps-nausnice-swarovski-2016. Môžem Vám potvrdiť, že naozaj fungujú. Sú trošku drahšie ale pár € dáte dole s o zľavou z https://www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/.

emarusinakova
8. okt 2017

Ja nakupujem cez Zoot.sk a som veľmi spokojná. Hlavne vďaka cene a keď využijete zľavu z kuponyzdarma.sk bude to ešte lepšie. A tie drahšie kúsky su kvalitné a vydržia veľmi dlho.

V diskusii: Kde nakupujete?