Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ellicka.
@perlicka666 ďakujem, stačí taká odpvoeď to by si si všimla hneď si myslím, niektoré kočíky s tým majú problém hneď, kamarátka si práve myslela, že to "rozhodí" ale ono sa to ešte zhoršilo tak sa nato práve zamerievam 🙂 Ten Puro je teraz vážne mojím favoritom 🙂 @zdenka2244 neskúšala si náhodou aj ten vyteplený fusak? Nie je taký škrabavý a nepríjemný poprípade ešte aj tie ramienka či netlačia moc?
@perlicka666 Mňa inak zaujíma aj odpruženie, akú spätnú väzbu dáva kočík? Nie je taký akoby v křči aj pri riadení nezasekáva sa poprípade ako zvláda obrubníky a nerovnosti na chodníku?
@adinka83 Nie je náhodou tá kamarátka aj tu zaregistrovaná? Poprípade nevieš kde sa dajú pozrieť? Viem akurát o Košiciach asi, ale tam sa tak skoro nedostanem asi.
Ja som si prezerala aj jedno video kde ho predvádzala jedna pani a vyzeralo to skvelo, len iné to je v ateliéri a iné v teréne, mňa hlavne oslovila jeho váha, žeje dosť ľahučký a predné kolieska sa otáčajú vlastne o 360 stupňov. Som veľmi zvedavá, či ho už niekto má aj odskúšaný, veľmi rada by som bola ak by sa ozval či je vážne ten kočík taký dobrý aký sa zdá 🙂
Ahojte 🙂 Veľmi sa mi zapáčil tento kočík, no je to vraj teraz len novinka, nemáte s ním niekto už skúsenosti? Poprípade neviete o niekom kto ho má a vedel by mi zhrnúť, či sa oplatí ho kúpiť alebo sa radšej poobzerať po inom? Ako som už vravela, tento sa mi veľmi páči a čo som čítala tak je vraj dobrý aj na prechádzky a prenášanie, nerada by som sa potom sklamala 🙂
@perlicka666 ďakujem, stačí taká odpvoeď to by si si všimla hneď si myslím, niektoré kočíky s tým majú problém hneď, kamarátka si práve myslela, že to "rozhodí" ale ono sa to ešte zhoršilo tak sa nato práve zamerievam 🙂 Ten Puro je teraz vážne mojím favoritom 🙂
@zdenka2244 neskúšala si náhodou aj ten vyteplený fusak? Nie je taký škrabavý a nepríjemný poprípade ešte aj tie ramienka či netlačia moc?