eleonorcha
Používateľ eleonorcha je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od eleonorcha.
eleonorcha
12. apr 2016

@gabriela93 ja tiez mi az do placu bolo ked som to vyhadzovala tolku paseku narobili

eleonorcha
12. apr 2016

@zazana22 preco prave tento typ ste papali? 🙂 to je najpodstatnejsie aby dietatko bolo kludne a malo plne brusko bez zbytocnych bolesti.

eleonorcha
12. apr 2016

@gabriela93 ja som sa cudovala ale nasli sme ich aj v cestovinach cize vsetko co bolo v skrinke letelo do kosa

eleonorcha
12. apr 2016

@megica33 toto vyzera nadejne 🙂

V diskusii: Duch na teste
eleonorcha
12. apr 2016

cenovo ako kocky? nie je to drahe?

eleonorcha
12. apr 2016

@hubar246 chorvatsko detom len prospieva co viem 🙂

V diskusii: Dovolenka 2016
eleonorcha
12. apr 2016

@aalzbetkaa lenze za ten mesiac sa mohlo nieco zmenit 🙂

eleonorcha
12. apr 2016

@poeri ja osobne nie ale mam znamu co ma sm :/

eleonorcha
22. mar 2016

@sakura77 moj by zdravo nejedol ani keby neviem co, to som ja a on si pekne da klobasku a tak :D

eleonorcha
22. mar 2016

to je hrozne deti by sa mali aj hybat, vsak ano pekne napapat a potom trosku vychodit.. opytaj sa veru nato ucitelky, som zvedava co nato povie a aka bude jej odpoved

eleonorcha
22. mar 2016

ja som dnes spravila len kapustove cestoviny 🙂

eleonorcha
22. mar 2016

@aalzbetkaa tak chod k doktorke ked sa tak bojis

eleonorcha
22. mar 2016

@saska.t dobre vediet 🙂

eleonorcha
22. mar 2016

@evicka547 rozmýšľam že radšej asi vyrobiť na mieru s tým mám lepšie skúsenosti ako keď kupujem skriňu priamo hotovú. Takto aspoň viem že je presne taká veľkosť ako sa mne hodí a pekne mi tam pasuje do izieb tak ako potrebujem

eleonorcha
18. mar 2016

@jarka800 zacneme si ich tlacit

eleonorcha
18. mar 2016

@luba41 stravu som zmenila hned ako som sa dozvedela ze som tehotna, v mojej strave je minimum cukrov a mliecne vyrobky tiez len raz za cas, nemam na ne nejako ani chut. Moj jedalnicek poslednu dobu pozostava vacsinou zo zeleniny a masa, bez toho si neviem ani den predstavit 🙂 cize naozaj neviem z coho to moze byt.

eleonorcha
18. mar 2016

ja to nechapem, preco nemozu urobit kompromis :/

eleonorcha
18. mar 2016

@9tinka5 kd eho kupujes?

eleonorcha
18. mar 2016

@poeri flector je dost silny cize neviem ci by ti aj nieco ine pomohlo :/

eleonorcha
18. mar 2016

myslim ze nie si :/

V diskusii: Duch na teste
eleonorcha
18. mar 2016

@cecil36 tu sa presne ukazuje, ze kazdej zene vyhovuje mat dieta v inom case 🙂

eleonorcha
18. mar 2016

@stanusa89 zalezi to od toho ako kde a na co potrebujes magneticku 🙂 vysetrenie jedneho klbu na klinike, kde som bola ja ma stalo 99euro, Ale kedze som vysledky chcela mat co najskor, tak som to neriesila. Uz som si zvykla na to, ze ak chcem mat sluzby na jednicku, ze si za to musim zaplatit.

eleonorcha
18. mar 2016

@womankc lahko sa to hovori, ja tiez som stale tvrdila ze nebudem ako mamina, ze nebudem robit rovnake chyby ako ona, ze nebudem upratovat po chlapovi neustale a baaac furt upratujem. A vobec to neriesim. A obcas sa tak nad tym zamyslim, ze aka som hlupa :D

eleonorcha
18. mar 2016

@stastnablcha problem je, ze nie kazdej zene prospieva sampanske 🙂 si pamatam ked kamoska mala problemy s kojenim, vyskusala vsetky mozne rady co jej davali a nic nepomohlo. Bola nestastna velmi, ale nakoniec sme sa zhodli na tom, ze s tym nic neurobi, treba to vziat ako je a prejst postupne na umele mlieko. Co sa tyka takychto veci tak je velmi opatrna tak studovala tie mlieka tolko, ze uz o nich vedela snad vsetko 🙂 ale myslim ze na nieco to bolo dobre kedze na prvykrat sa jej podarilo vybrat mlieko z ktoreho nemala jej dcerka ani koliky ani nic podobne 🙂

eleonorcha
18. mar 2016

osobne myslim ze z tohto by si sa mala tesit ;)