Ďaakujem baby 🙂 ten novy stokke ste si ani neskusali? Mne sa nepaci rucka na britax go 😢
Dobry deň, riesime s manzelom kupu kociarika a nakolko on ma 195 cm a ja 167 je to dost komicke... Jediny ktory nam vyhovuje obom je stokke xplory. Ako je to s váhou kočira na novom? Ten starí sa mi zdal dost tazky a narocny na manipulovanie. Ake mate prosim osobne postrehy? Dakujem popríapde aky iny kociar by bol vhodnejsi
Rozhodne majú učitelia oprávnené nároky. Ide o povolanie ktoré je a psychiku a prácu neskutočne náročné. Denno denne sú v kontakte s egocentrickymi zmrdmi a ich famoznymi rodicmi ktori si myslia ze maju doma genia. Tie deti su nezvladnutelne a ucitel musi oducit, zaujat a naucit ich. NEmajú nijaké učebnice na učenie deti si ich nahráavjú na telefon a parodujú. Strielaju gulickovym pistolom do zadku a da sa im to funny. Preco by ucitel ktory vychovava more deti namiesto ich zdivocelych rodicov nezasluzil slusnu mzdu aby mohol zit ako vysokoskolsky vzdelany clovek s naozaj narocnou pracou?
šak bežné hračky pre deti 🙂) máš na mysli dvojbicykel alebo niečo také? Ja fakt neviem :D skus sa pozrieť na nápad na raji hračiek tam isto dačo nájdeš
Ketónovú akurát od nového roku začínam ordinovať 😀 dúfam že zaberie plánujem dodržiavať všetky body od poradcu na 150% 😉 zverila som sa ketofitu tak hádam to pôjde...ale popravde mám obavy jak prase
Ahoj maminy 🙂) akurát behám po stránkach a hľaám niečo k meninám pre drobca a narazila som na tento brio vláčik. Vyzerá fantasticky 🙂 máte s ním prosím niekto skúsenosť ? Odporučili by ste ho ďalej? Ďakujem
Trefl Boom Boom Planes 2 spoločenská hra je super aj pre baby aj chalanov 😉
Opička hop je pomerne jednoduchá a baví dlhšie než jeden večer a cenovo nie je predražená 😉 www.rajhraciek.sk/opicka-hop-p18661
Za 129 e Little Tikes Domček na raji hračiek
skus sa pozrieť na hovoriaceho psíka sestričku od fisher price . Ten blaboce basnicky, pesnicky, slovicka atd
Mne sa páči šteniatko 😉 rajhraciek.sk/baby-born-cvicene-steniatko-819524-p105294
My sme objednávali z kytar obal na gitaru a dosiel asi 4 dni na to. Vyzerá presne ako na obrázku a nestál veľa
Záleží od maminy aké uprednostňuje. U hračiek je pre mňa podstatný materiál z ktorého sú vyrobené. Požadujem aby bol chemicky nezávadný a testovaný všelijakými európskymi testami čo len je možné. Nechcem svoje deti vystavovať čínskym fejkom (čínskym gumám a farbivám), ktoré sú fejkami kvalitných európskych spoločností ako merkur na stavebnice či rc hračky ktoré vydržia rokyy alebo zapf creation, ktorý každý rok vylepší úžasné bábiky. Moje deti nemajú prepchaté police hračkami ale hračky ktoré majú sú naozaj bezpečné. Mala som možno zbytočné obavy ohladom toho či dostavam to za čo platím a tak som kontaktovala rajhraciek.sk a po dlhšom dohovore s nimi už nakupujem len u nich. Ceny sú prijateľné a vyberám len z bezpečných otestovaných hračiek
Elektrické autíčko riešime my 😒 www.rajhracky.cz/vyprodej-elektricke-auticko-injusa-big-wheels-kart-electric-12v-p92605
Skús sa poradiť s predajcom 🙂) na kytarach poradia uplne v pohode 😉
Ahoj 🙂) tak gitara je istá investícia ale tak na vianoce poteší keď ako píšeš je z neho tvrdý roker :D Ak ju nevyužije alebo ho omrzí tak predáš, posunieš ďalej 🙂 Myslím že by si to mohla skúsiť. Je veľa predajcov -slovenských s fajn cenami a aj poradia. Skús sa pozrieť na kytary.sk . Odtiaľ sme na vianoce kupovali pianino my a doporučujeme 🙂) VeĽmi ochotne poradia a nie len to najdrahšie...
Ahoj 🙂 ja som po pôrode nabehla na vložky od gentle-day.sk vďaka ich vysokej sacej schopnosti a tomu, že zabraňujú infekciám zložením
Dobrý deň, nemáte náhodou niekto podobný problém za sebou? Som takmer polroka od pôrodu a prejavila sa mi silná kontaktná alergia. Periem si v špeciálnych prípravkoch a tak len pri menštruácii je problém s tým aké vložky použiť. Vadia mi po chvíľke každé a to som už vyskúšala tuším všetky, ktoré sú u nás na trhu v predajni ☹ Vôbec neviem čo vymyslieť. Moja lekárka mi povedala, že musím testovať čo zaberie...
Tak my tento rok "hračky" nekupujeme ☹ Potrebujú nové nástroje na hudobnú a tak financie na vianoce preinvestujeme na kytary.sk. Dúfam že ich potešia 🙂
U nás je bežné kupovať krsňaťu kočiar alebo postieľku. Oni si však chceli kúpiť oboje a vlastne celú výbavu pre mimi aspoň na dva roky samy. Od nás ako krstných chcú len nejakú drobnosť. Nemám nijaký kreatívny nápad... 😕 Za rady budem veľmi vďačná Ďakujem