doriss_po
Používateľ doriss_po je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od doriss_po.
doriss_po
autor
22. nov 2018

Po rokoch nám to začalo nejak stagnovať, tak rozmýšľam nad oživením, sama by som toho môjho chcela nejak prekvapiť. Máte nejaké špeciálne tipy? Nemyslím prádielko a sviečky, chcelo by to niečo extra;)))

doriss_po
autor
11. dec 2017

Dobrý deň, v akom obchodnom dome s nábytkom je rozumné kupovať na splátky? Prosím o skúsenosti..

doriss_po
autor
4. dec 2017

Ahojte mamicky, aký máte názor na zaspávanie detí a pozeranie do tabletu? Naše deti nechcú rozprávky na dobrú noc, ale obľúbili si "hru na dobrú noc". Ide o zábavnú hru s pesničkami, kde doĺňajú postavičky a predmety..

V diskusii: Tablet pre deti
doriss_po
autor
3. dec 2017

žienky používate riasy na predĺženie? ja som chodila roky ku kozmetičke ale chcem si to skúsiť doma sama, myslím, že by som to mohla zvládnuť

doriss_po
autor
20. nov 2017

Taktiež vám tak zapácha voda po uvarení v kanvici? už som skúsila na čistenie všetko, no stále "nevoní"..

V diskusii: Kanvica z antikoru
doriss_po
autor
20. nov 2017

Mylíte,že organizer je dobrý vianočný drček pre 15 ročnu dceru? Premyšlam nad tymto https://www.stayunique.sk/znacky/makeup-organizer/makeup-organizer-beata.html

doriss_po
autor
16. nov 2017

Poradte nám do kancelárie pohodlné kancelárske stoličky, sme tri baby a dostali sme na to nejaké korunky z firemného rozpočtu, tak si chceme dopriať pohodové sedenie bez bolavej chrbtice!

doriss_po
autor
4. nov 2017

Ktoré a od koho je najlepšie havarijné poistenie?

doriss_po
autor
2. nov 2017

Ahojte, mám celý život veľmi suché vlasy so sklonom k štiepeniu sa končekov, ale po porode sa to myslím ešte viac zhoršilo. Používate nejakú dobrú kozmetiku na suché vlasy popr. babské rady -nebránim sa ničomu?

doriss_po
autor
15. okt 2017

Zháňam topinkovač, ale ktorý skutočne vydrží! Naša rodina má veľmi rada na raňajky hrianky s domácim džemom. Takže topinkovač u nás funguje každý deň, ale máme zlé skúsenosti a nevydrží ani rok a je pokazený!! Može mi prosím niekto poradiť kvalitný a zároveň nie predražený?

doriss_po
autor
4. okt 2017

Od min. týždňa mám predĺžené vlasy, vlasy som si doteraz česala obyčajným hrebeňom no rada by som si zadovážila špeciálnu kefu. Poradíte mi - aká by bola vhodná a naopak, ktorým sa vyvarovať?

doriss_po
autor
3. okt 2017

Ide jeseň a pomaličky ide na mňa z toho počasia depresia, chcem do bytu nejako dostať slniečko pomocou farieb , ako na to?

doriss_po
autor
23. sep 2017

Ahojte, mám troška vlnité vlasy a chcela by som mať bohatšiu hrivu, aspoň na špeciálne príležitosti a oslavy, neviete či sa dajú kúpiť príčesky, ktoré sú už prirodzene vlnité? Všade som videla len rovné.. a to sa mi nepáči

doriss_po
autor
7. sep 2017

Ahojte, zo zdravotných dôvodov mi lekárka zdelila, že sa musím diétne stravovať , preto hľadám rôzne alternatívy stravy, jednou z nich by boli šťavy z ovocia a zeleniny, môžete mi preto poradiť nejaký kvalitný odšťavovač?

doriss_po
autor
4. aug 2017

Dobrý deň, zháňam jednolôžkovú posteľ dolu s úložným priestorom, videla som posteľ dolu so zásuvkami na odklad vecí.. snorím po internete a nemôžem nájsť!?

doriss_po
autor
3. aug 2017

Ahoj mamicky, po dlhých úvahách a ťažkých životných cestách som sa rozhodla pre zmenu celého života, nielen že som schudla 12 kg ale teraz som sa rozhodla že chcem celkovú zmenu imidž, tak som sa rozhodla pre dlhé vlasy. Hľadám odborníka na predlžovanie a samozrejme kvalitné vlasy.

doriss_po
autor
3. aug 2017

Deti a tablet, ano ci nie? chceme kupit detom tablet. Urcite si stanovime pravidla s rodicovskym zamkom a ine zabezpecenia vhodnych stranok. Kupili ste detom tablet? aky mate na to nazor, a ak ano tak aky?

doriss_po
autor
18. júl 2017

Ahoj baby, našla som si na materskej malé privyrobenie, ide o prácu na počítači, preto si potrebujem kúpiť pohodlné pracovné kreslo z ktorého ma nebude bolieť chrbát pri dlhšom sedení!

doriss_po
autor
16. júl 2017

Zdravím vo spolok! Aký je váš názor na neznačkové slnečné okuliare? Môžu byť aj tieto kvalitné a dokážu ochrániť oko pred slnečným žiarením?

doriss_po
autor
20. apr 2017

Bola som na rodičovskom združení a učiteľka mi oznámila, že si myslí že syn potrebuje okuliare, a veru, šli sme k lekárke, vyšetrila ho, vybrali sme v optike okuliare ale teraz ich odmieta nosiť. Nedá sa prehovoriť, asi má nejaké obdobie vzdoru, má 6,5 r.. Máte podobné skúsenosti? ako vaše deti znášajú okuliare a nové veci celkovo?

doriss_po
autor
14. mar 2017

Od minulého piatku nám začala vytekať chladnička a ešte k tomu robí hluk, od konca min. roka už nie je v záruke:( Asi bude treba novú! Možno by sme zvažovali už nejaku lepšiu- možno americkú s výrobníkom ľadu a pod. Poznáte dobrého opravára tu v BA alebo tip na chladničku? ja sa v tom nevyznám a manžel nemá čas a rýchlo potrebujeme náhradu.

doriss_po
autor
23. feb 2017

Chcem si kúpiť farebné kontaktné šošovky, strešne už od detstva túžim mať modré oči. Kde kúpim? naj v BA.