denisaja
Používateľ denisaja je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od denisaja.
denisaja
26. máj 2019

Na mykózu na nechtoch je topka tinktúra od Allpresanu. Obsahuje ureu a klotrimazol, ten pleseň skutočne likviduje. Mám to vyskúšané. https://www.allpresan.sk/znacka-produktu/mykoza-nechtov/ . Používajú ju pedikérky a tie to majú riadne overené čo funguje, aj v lekárňach sa dá kúpiť.

denisaja
15. máj 2019

Na mykózu na nechtoch je topka tinktúra od Allpresanu. Obsahuje ureu a klotrimazol, ten pleseň skutočne likviduje. Mám to vyskúšané. https://www.allpresan.sk/znacka-produktu/mykoza-nechtov/ . Používajú ju pedikérky aj v lekárňach sa dá kúpiť.

V diskusii: Mykóza na nohách
denisaja
2. feb 2018

To zaujíma aj mňa. Ja keď aj dám pár kíl dole vždy po nejakom čase začnem porušovať stravu a vrátim sa s váhou naspäť. Nikdy som nejedla žiadne doplnky ale chcem skúsiť niečo s dobrým zložením, najlepšie žiadnu chémiu a čo ma zasýti lebo hlad nie je pre mňa. Neskúšali ste niekto nízkokalorickú stravu www.nu-Me.eu/sk mám dvojtýždňový balík a zatiaľ to funguje. Nemám chuť na sladké a nie som hladná. Mali ste to niekto dlhodobo?

denisaja
1. okt 2017

Perfektné, tie fotky naozaj motivujú aj ostatných. Vyskúšali ste niekto nu-Me nízkokalorickú dietu www.nu-me.eu začínam s tým. Pošlem fotky keď bude výsledok.

denisaja
1. okt 2017

Mam odskúšaný typ ako schudnúť a následne dlhodobo udržať hmotnosť. Keďže najhoršie je vydržať obdobia chuti na sladké a na naučenie sa disciplíny v jedení hľadala som niečo na utlmenie hladu, čo sa dá konzumovať dlhodobo a našla som nuMe diétne nápoje a tyčinky. Tyčinky nosím vždy so sebou. Diéta obsahuje glukomanán, čo je prírodná zložka - nič chemické okrem zníženia pocitu hladu to znižuje cholesterol. Nápoje sú chutné doporučili mi to kamošky práve pre výbornú chuť. Pozrite www.nu-me.eu nízkokalorická déta. 👍 doporučujem

denisaja
autor
30. sep 2017

Keď jem pravidelne cely den, mam pocit ze mam skor roztiahnuty zaludok a stale som hladna. Sacharidy doobeda to su aj obilniny? Obilniny sa maju jest rano a vecer uz len zelenina a bielkoviny? Asi to musim viac kontrolovat.

denisaja
28. sep 2017

Jojo efekt máš po každej diéte aj keď schudneš cvičením a prestaneš s tým tak po nejakom čase priberieš. Jednoducho si naozaj musíš kontrolovať príjem stravy, alebo sa dostatočne hýbať po zvyšok života. Najdôležitejšie je vydržať nevyjedať večer.

denisaja
autor
28. sep 2017

Poraďte mi čo jesť aby som nebola hladná a nemala chuť na sladké. Snažím sa schudnúť. Máte nejakú overenú diétu aj s receptami a dá sa vydržať bez hladovania?

denisaja
28. sep 2017

Pozrela som to, lebo práve hľadám niečo na zníženie hmotnosti a na cvičenie nemám veľa času a ani motivácie. Presne tieto bielkovinové diéty sú strašne zaťažujúce na pečeň, vyskúšala som to a strašne nafukujú a zapekajú. Mám vo vyhiadke niečo úplne nové a zložením je to pecka. Skus pozieť www.nu-me.eu má to všetky potrebné vitamíny, minerály, vlákninu aj morský kolagén na spevnenie pokožky. Obsahuje glukomanán čiže nie si hladná a je to prírodná zložka. Čakám na zásielku, už sa nejdem dočkať. Napíšem info so skúsenosťami.

denisaja
12. apr 2017

Fuuuuu baby tak to sú perfektné čísla. Ja sa chystám siahnuť po produkte bez cvičenia, lebo nejak to ide pomaly dole

denisaja
16. feb 2014

Ja mam dieta v triede so zmiešanými detmi a myslim si ze to nie je dobre. Podľa mna male deti potrebuju uplne inu starostlivost ako predskolaci. Pri nastupe do skolky vo veku 3 rokov, nam bolo povedane, ze staci aby dieta nenosilo plienku a pytalo sa na zachod. Coskoro sme narazili na problem, ze dieta potrebuje pomoct na zachode, alebo vyfukat nos co podla mna 3 rocne deti sami nezvladaju. Ucitelky na to proste nemali cas. A ked sa venovali malym detom zase zanedbavali starsie. Hladam momentalne novu skolku vyslovene kde su deti vekovo delene.

denisaja
9. jan 2013

Ziskajte zdarma cesnakovy olej na http://zdravie4you.sk/sutaze