denisa1985
Používateľ denisa1985 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od denisa1985.
denisa1985
28. aug 2022

Ja vam nerozumiem, ked hladate negativne recenzie,asi si nechcete produkt kupit. Plus na stranke maju aj 3hviezdickove, nie vsetky su 5. Plus som toho nazoru,ze je uplne jedno,co ludia pisu, ak vam to ma zafungovat,tak to bude fungovat, ak o tom pochybujete hned na zaciatku, tak to budu pre vas zbytocne vyhodene peniaze.

V diskusii: Vellena nápoj
denisa1985
25. aug 2022

Mne pomohol na plet a bolestivu menstruaciu. Nebolo to hned,ale po mesiaci uzivania bola plet cistejsia od akne a bolesti pocas menstruacie boli fakt ze len mierne. Celkovo sa citim ovela lepsie, nie som taka unavena a podrazdena. Citala som si recenzie u nich na stranke a baby to velmi vychvaluju, vela z nich hovori,ze im brutalne pomohla.

V diskusii: Vellena nápoj
denisa1985
6. júl 2022

mne teda velmi pomohol, dokonca uz po 3 tyzdnoch uzivania som videla zmenu. A nemyslim si, ze to zlozenie je zle, pretoze je to vsetko v jednom napoji, kebyze si mam kupit dane vitaminy zvlast, tak by to bolo 1000x drahsie, plus by to bolo ultra neprakticke. Chutiovo je super.