dasa71
Používateľ dasa71 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dasa71.
dasa71
11. apr 2016

@marikost no treba si uvedomit ze pary by sa mali tolerovat navzajom inak ten vztah dlho nevydrzi

dasa71
11. apr 2016

najlepsie je si zobrat nejaku stravu aj z domu a zbytok uz kupite aj tam.. v chorvatsku to drahe nie je, ale tak slovenske potraviny su predsa topka 🙂

dasa71
11. apr 2016

@qidko to snad nebudete celu dovolenku len v spalni? :D :D

V diskusii: Sardínia
dasa71
11. apr 2016

@1alenka skus si dat aj do googlu ze krabickova strava a tam ti povyskakuju firmy 🙂

V diskusii: Ako schudnúť?
dasa71
11. apr 2016

@helenanovakova tak to mas dobry sposob a hlavne je ze to funguje a zabera 🙂

dasa71
11. apr 2016

@lydia302 a tiez si si ich teda z tadial objednavala? som rada ze si spokojna, to je najdolezitejsie a jasne to je fakt ze skoro vzdy sa oplati investovat do kvality 😉

V diskusii: Paplóny pre deti
dasa71
11. apr 2016

baby tie torticky vsetky vyzeraju prekrasne 🙂

dasa71
11. apr 2016

mozno aj ty teda budes potrebovat mat podpisany nejaky papier, ale myslim ze ked uz budete manzelia to problem nebude

dasa71
11. apr 2016

kazdy je z nejakym inym autom spokojny, niekomu vyhovuje automat niekto si na automate nevie predstavit jazdit.. je to tazko.. ale myslim ze aby ti niekto poradit dobre auto na automat by si fakt mala navstivit portal kde su chlapy a rozumeju sa do aut

dasa71
11. apr 2016

jeeeej biograd na moru, tam som bola este ked som bola mensia, super dovolenka 🙂

dasa71
11. apr 2016

take stavy mame viacere :(((

dasa71
11. apr 2016

@stanusa89 tak co viem na zaklade toho co mi kamaratky hovorili a znami tak oni maju vacsinou sedacky, postele, taburetky a take doplnky z predajne nasedacky..zatial sa vobec na tu predajnu nestazovali tak myslim si ze budu naozaj seriozni a spolahlivy. Skus si pozriet ich stranku a uvidis ci sa ti tam nejaka sedacky zapaci

dasa71
29. mar 2016

@margaretka24 urcite by som od neho odisla, si mlada.. neostavaj s nim mas na lepsieho 😉

dasa71
29. mar 2016

@eva.ballester tak take hlasky by kazdeho znechutili, to sa ti ani vobec necudujem

dasa71
29. mar 2016

baby vy dnes varite?? my mame este tolko jedla z velkej noci ze asi aj cely tyzden nebudem varit :D

dasa71
29. mar 2016

som citala taky clanok kde bolo napisane ze treba jest pomaly a ze zaludok pociti ze je najedeny az po 20 minutach.. mozno to bude aj tym

V diskusii: Neustály hlad
dasa71
29. mar 2016

@alenapiestany ten vyzera velmi chutne 😉

dasa71
29. mar 2016

@linka_ musis si v prvom rade uvedomit vo svojej hlave co vlastne chces

dasa71
29. mar 2016

@stanusa89 Jaaaj tak v tomto ta chapem ze chces zistit nazvy nejakych firiem z ktorymi maju ludia realne skusenosti, v dnesnej dobe to je veru tazke najst spolahliveho vyrobcu. Zopar krat sa mi uz stalo ze som si nieco objednala a prislo mi uplne nieco ine alebo nic..Mne vela znamich hovorilo ze nasedacky je dobra firma,tak skus pozriet..

dasa71
10. mar 2016

no skus trosku dzusu a vodu do toho, ale viacej vody

dasa71
10. mar 2016

by sa mi to nechcelo asi vsetko :D

dasa71
10. mar 2016

@stanusa89 A co ti v tom brani aby si si pozrela nejake na internete? Vsak tam ich musi byt koooopu.. Tak kozene sedacky su podla mna velmi pekne, takze suhlasim s tvojim napadom. Isla by som do toho. Este ked najdes nejaku peknu tak urcite tvoja obyvacka bude ziarit 🙂

dasa71
10. mar 2016

najlepsie by bolo asi v nejakom obchode pozriet, urcite maju dost takych siat