jedla som všetko, ale aj tak som mliečka mala malo a potom vobec, takže mi dieta vyrastlo na umelom mliečku
nazor odbornikov je nie, nazor mamičiek ano. My sme ho nemali
aj za mna zadna, je to lepšie aj pre teba, lepšie pred seba uvidiš a aj dieta bude sediet bezpečnejšie
ale ak maš nejakeho maleho psa tipu čivava, alebo yorkšit, tak toho vela nezjedia, ani nepotrebuju
tiež som to takto robila. Kde sme šli vonku, radšej som vzala flašu so Sunarom, nedojčila som vonku
nie, ovela radšej nakupujem kabelky a topanky v obchode differenta.sk
ja chcem vyskušat kavovy peeling, mate niekto skusenosti? Naozaj pomahaju proti celulitide a vraskam?
žienky, tento kavovy peeling ste niektoa skušali? Aky je? https://www.notino.sk/bodyboom/original-kavovy-telovy-peeling/ vraj je velmi dobry i proti celulitide a aj na plet.
suhlasim s mimi_tami. Každa mame iny prah bolesti. Niekto z toho ide kolabovat a niekto už druhy den po operacii cisarskym rezom je na nohach a venuje sa babatku. Ovšem analgetika sa podavaju každej, bez ohladu na prah bolesti
vlasove oleje renovality ste niekto skušali? Ake su? Nie su vlasy po nich velmi mastne?
moj askusenost je, že maska je lepši. Balzam mi vlasy vždy velmi zjemnil a za pol dna boli mastne. maska mi vlasy pekne zregeneruje a mastne su až druhy den 🙂takže si vlasy umyvam každy den
@marcellka32 čo su to za tablety a na čo vlastne su dobre? Je to niečo na vyplnenie vrasok?
ja si davam Estee Lauder a občas si kupim aj Mizon. Ked siho kupujem, vždy je to cela sada, kde je denny, nočny a očny krem
alebo skus nejaku očnu masku. Niekde som videla očnu masku v podobe gelovej lýtky, alebo neviem ako to mam nazvat. Pozri na Notino a verim, že tam nejaku najdeš
čo nejaka bio kozmetika? Neskšala si to? Vyzera to, že ti klasicke kremy nevyhovuju, tak skus ist cestou bio kozmetiky a hlavne vyskušaj aj bio dekorativnu kozmetiku. Predsa len, nejaky make up, alebo BB, resp.CC krem maš na tvari cely den, tak vyber niečo kvalitne
je dost mlada, takže by som skusila niečo bez chemie, kludne nejake bio kremy
zaleži aj na mačke. Niekto dava granule a strieda to s varenou stravou, mliekom,. Každy to robi inak. My mačku nemame, ale moja mamka ma a dava jej iba granule, nič viac jej nedava
ak vojdeš do akeho kolvek pet centra, alebo obchodu kd emaju stravu pre zvierata, najdeš tam aj krmivo pre mačky. Len sa to kupuje podla hmotnosti a tuším aj podla rasy mačky. je to ako u psikov
su aj ženy, ktore maju za sebou 4 cisarske rezy a su v poriadku. Lenže všetky sa stažovali na velku bolest po cisarskom reze, ale ono to k tomu patri
ak sa cisarskeho rezu bojiš, možeš rodit prirodzene. Je t ovela menej bolestive, ako po cisarskom reze, nemusíš brat analgetika a po porode možeš normalne fungovat
analgetika, ktore ste brali na bolest neškodia kojeniu? Alebo ako to je?
to skus sa opytat v lekarni, alebo svojho lekara a ten ti bdue vediet poradit. Po akom zakroku ju chceš použit?
prečo mu chceš dávat kolagen?