cobisko
Používateľ cobisko je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cobisko.
cobisko
6. apr 2016

@lucretia7 ked to nejde, tak skus aj umele, urcite lepsie akoby mal byt hladny, nie?

cobisko
6. apr 2016

@nikushkasa chute nam narobit o to ti islo? :P

cobisko
6. apr 2016

@moonshine1 je to tazke ale da sa to, ked clovek chce ;)

cobisko
6. apr 2016

@zabkazelena007 ono myslim ze nie je potrebne nejako hladat do podrobnosti co vsetko z toho zlozenia je na co dobre. Kombinacia tych vitaminov ktore femibion obsahuje maju vplyv na spravny vyvin dietata to je cele. Ide hlavne o to aby dietatko dostalo vsetko co potrebuje ak sa mu to nedostava zo stravy matky 🙂

cobisko
29. feb 2016

@qidko aspon ze tak, uz som sa citila ako zla mamina, ked som dnes nic nove nevarila 🙂

cobisko
29. feb 2016

@bmuller lenze mnohi ludia to maju pomylene cize darmo im to budes vysvetlovat 🙂))

cobisko
29. feb 2016

nechapem preco na seba utocite 🙂

cobisko
29. feb 2016

kocky vam nezostal obed zo vcera? 🙂

cobisko
17. feb 2016

s tym medom si myslim ze to bude chutnejsie a zdravsie

cobisko
17. feb 2016

sladky obed a to palacinky plnene nutelou a slahackou :P

cobisko
17. feb 2016

@hitler len tomu treba verit ze niekde je ten pravy, v dnesnej dobe je to ale tazke

cobisko
17. feb 2016

@vaneska aj to pojde dole len treba este trpezlivost

cobisko
17. feb 2016

radsej ist k doktorovi aby jej to nameral

cobisko
17. feb 2016

@vlastulina To ti verim. Krajsie su skrine ktore ti vyrobia na mieru a hlavne je ze ju budes mat presne v takej velkosti aku ty potrebujes a nebudes mat medzi skrinou a stenou ziadnu dieru.

cobisko
15. feb 2016

s tymto poistenim a setrenim je to furt veda :/

cobisko
15. feb 2016

@lanugo su asi veci ktorym my rozumiet nebudeme ;)

cobisko
15. feb 2016

ti chlapi coraz viac nevedia co od radosti

cobisko
15. feb 2016

@berenike114 asi som ta prebehla uz som mu volala. Uz mam vsetko vybavene, uz len nech karta k nemu dorazi a mozem ist na prehliadku. Velmi som zvedava ako dopadnem 🙂 drz mi palce potom dam vediet

cobisko
15. feb 2016

ten krtek je neskutocny!

cobisko
15. feb 2016

dnes nám ešte zostal obed zo vcera 🙂 kuracie steaky so syrovou omackou a slizikova polievka aj ked dnes namiesto slizikov budeme v nej mat melence 🙂

cobisko
1. feb 2016

to moze byt nahlym schudnutim alebo pribratim :/

cobisko
1. feb 2016

maminu mat pri porode, ufff to by som asi ani ja nedala

cobisko
1. feb 2016

jasne ze je to pocut 🙂

cobisko
1. feb 2016

@vlastulina1 no to je taky test aspon ci su kvalitne.. je mozne ze aj nas toto otvaranie caka, ale nevadi to nejako prezijeme. Ale co sa tyka otvaracich skrin takych klasickych tak z toho som na nervy, ze sa to do priestoru otvara, cize tam musi byt dost miesta aby sa otvorit dali, tak predsa len radsej takuto s posuvnymi dverami. Ste kupovali niekde na predajni?

cobisko
1. feb 2016

nam tam este kura zo vcera zostalo 🙂