@nikushkasa chute nam narobit o to ti islo? :P
@moonshine1 je to tazke ale da sa to, ked clovek chce ;)
@zabkazelena007 ono myslim ze nie je potrebne nejako hladat do podrobnosti co vsetko z toho zlozenia je na co dobre. Kombinacia tych vitaminov ktore femibion obsahuje maju vplyv na spravny vyvin dietata to je cele. Ide hlavne o to aby dietatko dostalo vsetko co potrebuje ak sa mu to nedostava zo stravy matky 🙂
@qidko aspon ze tak, uz som sa citila ako zla mamina, ked som dnes nic nove nevarila 🙂
@bmuller lenze mnohi ludia to maju pomylene cize darmo im to budes vysvetlovat 🙂))
s tym medom si myslim ze to bude chutnejsie a zdravsie
sladky obed a to palacinky plnene nutelou a slahackou :P
@hitler len tomu treba verit ze niekde je ten pravy, v dnesnej dobe je to ale tazke
@vaneska aj to pojde dole len treba este trpezlivost
radsej ist k doktorovi aby jej to nameral
@vlastulina To ti verim. Krajsie su skrine ktore ti vyrobia na mieru a hlavne je ze ju budes mat presne v takej velkosti aku ty potrebujes a nebudes mat medzi skrinou a stenou ziadnu dieru.
s tymto poistenim a setrenim je to furt veda :/
@lanugo su asi veci ktorym my rozumiet nebudeme ;)
@berenike114 asi som ta prebehla uz som mu volala. Uz mam vsetko vybavene, uz len nech karta k nemu dorazi a mozem ist na prehliadku. Velmi som zvedava ako dopadnem 🙂 drz mi palce potom dam vediet
dnes nám ešte zostal obed zo vcera 🙂 kuracie steaky so syrovou omackou a slizikova polievka aj ked dnes namiesto slizikov budeme v nej mat melence 🙂
to moze byt nahlym schudnutim alebo pribratim :/
maminu mat pri porode, ufff to by som asi ani ja nedala
@vlastulina1 no to je taky test aspon ci su kvalitne.. je mozne ze aj nas toto otvaranie caka, ale nevadi to nejako prezijeme. Ale co sa tyka otvaracich skrin takych klasickych tak z toho som na nervy, ze sa to do priestoru otvara, cize tam musi byt dost miesta aby sa otvorit dali, tak predsa len radsej takuto s posuvnymi dverami. Ste kupovali niekde na predajni?
@lucretia7 ked to nejde, tak skus aj umele, urcite lepsie akoby mal byt hladny, nie?