My sme toto riešili minulý mesiac :D a za 350 eur sme napokon kúpili novučkú pevnú pekne urobenú posteľ z drevony - od sk výrobcu : www.drevona.sk/postel-poschodova/postel-dub-bardolino-rea-pikachu/ dovoz rýchly a poskladal ju manžel sám 🙂
brutálne na chudnutie pomahaju deti ked sa naucis jest s nimi a hybat sa s nimi 🙂 Kebyze chces schudnut viac tak si skus pozriet ketofit.sk tam maju par dobrych napadov 🙂)
rumanček, harmanček teplo a minerálka ako prevenciu potom aniónové vložky 🙂
Dobrý deň mamky mám fest pruser podľa mňa a neviem ako s tým...Po dlhých rokoch mám nazad ekzém a úplne všade vadí mi každy krém každý sprcháč všetko čo sa mi len dotýka tela...Najhoršie je to v prípade mojich dní kedy moje bežné vložky sú bavlnené ale teraz vadia :( citala som si o anionovych ako buume ale nakolko mi ich gynekolog ani nespomenul tak neviem co si mysliet...
Ahoj malej sme kupovali www.rajhraciek.sk/graco-kocik-evo-mini-limeade-p93005 a je to uplne super 🙂 perieme umyvame kocikujeme a drzi 😉
Nadšené 🙂 najviac sa pacil brio vlacik 😎
Mňa ako predajca napáda len kytary.sk ale o tých sa tuna píše už vo viacerých fórach a ľudia teda maminy si to pochvaľujú skús niečo prečítať
Labyrinth, osadníci z katanu, anna a elsa alebo Zemetrasenie na ľadovci 2 Objednavame z raja hraciek vzdy ked dojde napaddd
Mne sa veľmi páči kočiarik od značky Smoby s motívom ľadového kráľovstva rajhraciek.sk/smoby-kociarik-hlboky-frozen-511345-p109551 v obchode som ho zatial nevidela ale na vianoce by to malo byt to pravé-malá má 1,5 roka tak či by ho zvládla... :D Ďakujem 🙂
Presne tak ako píše womenne na začiatok základnú sadu teda ak chceš fisher price. Tie dalsie doplnky uz nie su tak drahe najviac stoji ten zaciatok 😒 Trebárs motorizovaný Tomáš vyjde na necelých 12 eur na raji hraciek takze ten zvysok fakt neni tak narocny 😉
Úprimne ja som sa skôr obzerala v drogérke, ale nič som nenašla a akosi ma ani netrklo pozrieť nejaký eshop :D Ale ďakujem za tip 🙂 Tak mi prosím daj potom vedieť kľudne aj do správy či to pomohlo 🙂 Ešte s tým chvíľu počkám :P
@rondicka1 teraz používam 1mm, ale zo začiatku treba používať menšie, pretože pokožka na to ešte nie je zvyknutá...neviem kde to chceš používať ale ak na tvár tak ja som začínala s 0,5
Ahojte prosím vás viete o nejakej prírodnej kozmetike, ktorá by bola účinná na celulitídu? Díky
Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že oveľa účinnejšie ako krémiky sú tie prístroje na pokožku. Ja používam led derma roller (zo stranky dixo) a jazvy mi už takmer nevidno. Predtým som mala krémy z lekárne a nezabrali mi...je veľký rozdiel keď krém pôsobí iba na vrchnej vrstve pokožky a dermaroller vo vnútri.
@kryptonka Ťahací snoopy od fisher price je celkom v kurze ;) Naši ho objednávali tuším z rajhraciek.sk 🙂
Ahoj 😉 Moje krsňa malo minulý týždeň 3 roky a riešili sme s manželom, že čo asi ja som chcela nejakú bábiku od zapf creation ale manžel povedal že takých má doma dosť a potom sme pozerali vyber na rajhraciek.sk a narazili sme na toto šteniatko a hneď sme sa zhodli že toto. Malej sa páči a už týždeň je s ním nonstop - pozerá s ním rozprávky, obeduje a má kamošku tinku na doma :D ako darček pre mladú slečnu doporučujem !!!
Myslim ze to tu uz niekde spomenute, tiez mame teplomer znacky truelifecare a mozem ho bez problemov odporucit. Meria presne a nebol ani drahy.
Kvadrokoptéra Blade Pico QX SAFE 🙂 podľa mladého sa dostane všadee 😀 tak dostane len tú (http://cz.rajmodelov.sk/blade-pico-qx-safe-mod-2-p99243) a ponožky ;)
...nuž my sa skladáme všetci dohromady a tento rok kupujeme mamke wellnes pobyt pre ženy a tatkovi takúto novú trubku http://kytary.sk/yamaha-ytr-4335gsii/HN123404/ nakoľko po starej mu manžel prešiel autom 😒 😀
mozem sa spytat, tie vysetrenia v optike su zdarma ??
Dobrý večer maminy...ak máte doma niektorá talentovaného hudobníka mohli by ste prosím poradiť ktorá gitara je podľa Vás vhodná ako darček na birmovku?
Rozhodujeme už len medzi EPIPHONE Les Paul Traditional PRO DB a CORT CR 200 BK. Máte ju prosím niektorí doma? Ďakujem za akúkoľvek radu...
Ja som od partnera dostala úžasný prstienok od izlata, ktorý sa mi v kútiku duše páčil už dlhšie ale cenovo sa mi zdal pridrahý a napokon mi ho priniesol ako bolestné 🙂 Tak som povedala, že za takýto darček aj častejšie 😀 😀 😀
@stevulka115 ako sa Vám podarilo motivovať? Máte nejaký tip ako na to?
@katrin21 slovenská výroba a cena medzi 300-400 eurami sa mi zdá fajn 🙂 Ja radšej novú z drevony ale tiež som kukala aj bazári ale tak tato cena nás oslovila 🙂