Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od brujes.
Pokiaľ nemá nezaopatrené deti, tak po dobu jedného roka. Pokiaľ nezaopatrené deti má, tak po dobu ukončenia štúdia, max 2 stupeň VŠ denného štúdia, čiže pokiaľ sa dieťa nestane zaopatrenym . Vydaním stráca nárok na vdovský dôchodok.
@lucia851 starý babsky recept....jemne nahriat najlepšie husaciu, kacaciu masť prinajhoršom bravčová, už som robila aj s teplým olejom, týmto natrieť papier na pečenie vo veľkosti hornej časti hrudníka, priložiť na hrudník, na to igelitovy sáčok, zakryť plienkou alebo uterákom....toto dať na celú noc...určite uvoľní od kašľa... vyskúšané nespočetne krát
ano boli...u ekzemu uz po tyzdni viditelny ustup po 2 tyzdnoch vymizol, ale este natiera, aby sa to nevratilo... u psoriazy tiez viditelne zlepsenie...samozrejme ze nie uplne vymiznutie, ale pdstatne lepsie
@martapir ano, skusala ju moja sestra aj moja znama, obe maju velmi dobre skusenosti...jedna ma psoriazu druha ekzem...obe vravia, ze sa im zlepsil stav
Je absolútne bezudrzbovy, nespôsobuje alergie