@123mamca to mam potom asi velmi dobreho manzela, ten ma tiez vzdy pochvali ked mu navarim a este mi snad ani raz neofrflal jedlo ktore som mu navarila. Ale nemozem povedat aj svokra vari dobre ale som rada ze mu chuti aj moje jedlo 🙂
@lenkusik tieto problemy boli este za cias, ked ja som bola mala a budu asi stale :/
ja osobne keby som nevedela kde mam chlapa tak asi zosaliem :D
@nathalie11 ale aka kyselina listova aka b12, ved stacia klince :P :P
poistenie podla mna urcite treba mat.. clovek ked sa spolieha na to, ze ved mal poistenie nic sa mu nestalo tak preco by sa mu malo nieco stat ked ho mat nebude, tak vacsinou sa stane zakon schvalnosti a nieco sa udeje..
@iwusteeek cauko, to lekari vedia odporucit vitaminy, ale nikdy nepovedia konkretne ake a potom my sa mame trapit, ze ktore su tie najvhodnejsie, ach jaj.. ja beriem femibion, ale samozrejme som chcela pocut nazor aj mojho gyn na to a ten ho schvalil tak ho spokojne uzivam 🙂 dnes je tych vitaminov ozaj vela a vybrat si jeden nie je jednoduche.
@llaurita skus do stravy zaradit co najviac potravin ktore obsahuju vitamin a ;) a ak to nebude stacit tak potom v tabletkovej forme. Mne sa to osvedcilo.
@natalym myslim, ze to by sme nevahali ziadna :D hned by bolo kolko deti na svete :D
:D :D :D :D jaaaj deturence
@lulu2 jedine spojenie pohybu a zdravej stravy prinasa vysledky 🙂
@natalym takych slubov uz bolo :/ 🙂
ja som dnes nastastie nemusela nic varit kedze nam zostalo 🙂
@sollange tych mimonov si si ty robila?
@veselamirka2 nie, nerozmyslela som si to. Zacala som ho brat teraz je to druhy mesiac co ho beriem pravidelne ako sa ma 🙂 rozpravala som sa o nom aj s gynekologom a ten povedal, ze mi moze len prospiet. Lebo som mala uz dlhsiu dobu aj vykyvy nalad a energia nikde. A po pricine ani stopa.. a teraz ako ho beriem tak sa aj lepsie citim.
@minulin suhlasim s tebou, su veru vyhladavani teraz 🙂
strasne to je s niektorymi ludmi
@dasa71 Je to veru zaujimave, ale tak ja som hlavne rada ze su obidvaja spokojny 🙂 A tiez si ich objednavali z tej stranky co si tu ty napisala, to je uplna nahoda ale tam maju dobre paplony a su ochotny, to je hlavne 🙂
teraz ked uz napadol sneh tak nechodim behavat ale pokial bolo dobre pocasie chodila som tak 3 krat do tyzdna, je to super, len behajte 😉
@sazumak kamaratkina dcerka ma tiez rysave vlasky a taktiez sa jej velmi hodi taka mentolova farba, ked jej kupujem vecicky tak vyslovene len v tej farbe, je v tych veciah bombova 🙂