barca1205
Používateľ barca1205 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od barca1205.
barca1205
8. júl 2016

Prosím vás a aké sú to tie aniónové vložky? Už som o nich čítala na viacerých fórach, neviem či som len mimo alebo je to nejaká novinka

barca1205
11. feb 2016

Ostrov Krk, mesto Baška. Pláže kamienkové, síce trochu plnšie ale malebné mestečko na krásne večerné romantické prechádzky. Bola som 2x a veľmi spokojná, len sme bývali dosť ďaleho od pláže. Ale yáleží, kedy si dovolenku zarezervujete

barca1205
23. jan 2016

@brandinka00 Stavebnice sa využijú vždy a hlavne deti zvyčajne bavia dosť dlho. Takže super výber 😉

barca1205
20. jan 2016

Akékoľvek historické romány. Rada sa občas stratím v čase 🙂

barca1205
17. jan 2016

Moj syn začal ako 4-ročný a nebol problém, že by bol moc malý. Ja si myslím, že len stačí vybrať správnu flautu a učiteľa 🙂

barca1205
17. jan 2016

Doma kupujeme jednu hračku a jednu knižku, lebo potom podostávajú kopec hračiek od babičiek a krstných 🙂

barca1205
17. jan 2016

kutilský kufrík i kuchynka maximálne potešili 🙂

barca1205
16. jan 2016

Ak viete čo chcete kúpiť, e-shopy sú výborné. Ak si nie ste istí, je lepšie ísť priamo do hudobnín a nechať si poradiť, prípadne si nástroj vyskúšať 🙂

V diskusii: Kde kúpim gitaru?
barca1205
15. jan 2016

Moja obľúbená bola rozprávky starej matere. To som si už ale čítala sama, Ale pamatám si, že moja babička mi před spaním rozprávala o 12 mesiačikoch a na tie chvíle spomínam dodnes, hoci už nie je medzi nami

barca1205
15. jan 2016

Náš drobec od malinka túžil po flautičke, tak sme ho dali na krúžok v štyroch rokoch. Myslím, že je to ideálny vek

barca1205
15. jan 2016

@luciett13 Niekedy ke´d čítam aké veľké problémy majú niektoré mamičky a ich deti, tak si vyčítam vobec takéto myšlienky. Keď sa narodí Adamko, budem ho milovať najviac na svete rovnako ako jeho bratov ale viem, že mi stále bude niečo chýbať. Ale máš pravdu, hlavne nech je chrústik zdravý. momentálne dúfam, že sa do porodu otočí, aby som nemusela ísť na cisarák. Takže či je to Adelka alebo Asdamko, nech sa v šťastí a zdraví narodí. A ďakujem za podporu 🙂

V diskusii: Mamičky chlapcov
barca1205
15. jan 2016

Dieťa trochu nútiť musíte. Nevravím, že máte stáť nad ním s remeňom ale samo asi dobrovolne trénovať nebude. Čo ja by som dala za to, keby ma moji rodičia viac nútili. Dnes som mohla vedieť hrať na klavír ☹

barca1205
14. jan 2016

Ja som tiež mamina, takže na knihy pre mňa veľmi nemám čas ale ak vám nevadí čítať v češtine, ja často objednávam deťom knihy z www.egmont.cz a zvyčajne tam nájdem aj niečo pre seba - na také romantické čítanie 🙂

barca1205
14. jan 2016

Bála som sa, že som hrozná matka, keď mám podobné pocity, Po deťoch som túžila od malička, bola som ako sa tomu hovorí rodená mamina ale vždy som bola presvedčená, že budem mať dcerku. Keď mi povedali, že prvý bude syn, povedala som si hlavne nech je zdravý a dievčatko bude potom. Pri druhom som si poplakala. Keď som otehotnela po tretí krát, bola som si istá, že to bude dievčatko a vyzerá to zase na chlapca. Ja svojich chlapčekov nadovšetko milujem ale stále dúfam, že sa lekári pomýlili a predsa len sa narodí Adelka

V diskusii: Mamičky chlapcov
barca1205
13. jan 2016

@brandinka00 určite nejaký kostým, deti sa v tomto veku veľmi radi prezliekajú za dospelých - poštár, hasič, policajt, pirát. Ten moj sa doma hrá na piráta a v školke na poštára. kostýmy kúpite v každom hračkárstve a nie sú veľmi drahé - k tomu trebárs nejakú knižku o tom povolaní - k hasičovi trebárs knižku Požiarnik Sam, k pirátovi Jake a piráti ze Země Nezemě a máte skvelý darček 😉

barca1205
11. jan 2016

A kde ste zohnali Jake a piráti ze země nezemě? U nás to nemajú a moj syn to tiež strašne žerie 😉

barca1205
29. dec 2015

@meusicka Najlepšou motiváciou je, keď dieťa može trénovať s rodičmi. Ja na žiaden hudobný nástroj hrať neviem, ale manžel zvláda klavír i flautu a je úžasné pozorovať ich so synom, keď spolu hrajú 🙂

barca1205
27. dec 2015

Ja by som na začiatok asi nekupovala nový nástroj, čo keď to dieta prestane po chvíli baviť? Na začiatok stačí z druhej ruky a keď ho to chytí, vždy možete nový kúpiť 🙂

barca1205
26. dec 2015

Výborné sú knihy pre predškolákov - zoženiete ich v každom kníhkupectve 😉

barca1205
26. dec 2015

To sa možete rovno spýtať, či je psík vhodný k deťom. Je jedno odkiaľ budete ma´t psíka, nikdy neviete, čo sa z neho vykľuje. Veľa spraví výchova ale niečo si psík nesie v génoch a to neovplyvníte. Ja by som ale asi volila šteniatko 🙂

barca1205
17. dec 2015

Určite doporučujem www.kytary.sk. Skvelý výber, profesionáli, ktorí vám poradia, vlastný servis i poistenie nástrojov

barca1205
17. dec 2015

Čo tak nejakú peknú knihu?

barca1205
17. dec 2015

drevené leporelá s krtkom, prípadne s detskými riekankami - tie deti úplne milujú. Zvukové knižky sú tiež super. My máme so zvukmi domácich zvierat a so zvukmi dopravných prostriedkov

barca1205
17. dec 2015

Určite korytnačku, hlavne ak máte v rodine alergika. Prípadne si zájdite do chovatelských potrieb a nechajte si poradiť. Ja doporučujem ZOODOM v Bratislave na Bajkalskej 🙂

barca1205
17. dec 2015

Korytnačku nádhernú a je naozaj nádherná 🙂 Máme drobca s atopickým ekzémom, tak sme vyberali medzi korytnčkou a rybičkami 🙂