anulienkalenka
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.
anulienkalenka
28. mar 2021

Dobrý je vitamín D a tiež omega-3 mastné kyseliny.

anulienkalenka
27. mar 2021

Ja beriem vitamín D3 a omegu-3 od Naturevia, je to dobré na podporu obranyschopnosti a má veľmi kvalitné zloženie

anulienkalenka
26. mar 2021

@1pillow1 su to skinners 🙂 ano nosi ich na doma, je to bezpecne lebo sa v nich vobec nesmyka a pre nozku je to zdrave 🙂 su z elementstore

anulienkalenka
22. mar 2021

@1pillow1 uplne naboso nie, pride mi ze je na to dost chladno od zeme, ale nasa ma take barefoot ponozkotopanky, co nosi normalne dnu

anulienkalenka
19. dec 2019

ja robím nočnú kašicku sunar. sk/kasicky-na-dobru-noc, a vždy s vodou, nie je problém 🙂 chutí úplne normálne

anulienkalenka
15. dec 2019

ak si zasadova, tak presne dodržiš 6 mesiacov. Ale ak spraviš vyluku cca mesiac, 14 dní, nič sa nestane

anulienkalenka
24. júl 2019

vieščo dávala som nočné kašičky, tie mi prišli zatial naj 🙂 sunar.sk/kasicky-na-dobru-noc

anulienkalenka
21. júl 2019

ja som tiež myslela že začnem variť, ale nakoniec sme šli na dovolenku, tak som rovno kúpila a už sme pri tom zostali. Tak zatial kupovana 🙂

anulienkalenka
24. máj 2019

Hipp a podobné krémy by som nepoužívala. Radšej niečo prírodné, z lekárne. Mohol by z toho byť atopický ekzém. Radšej sa poradit s lekárom.

anulienkalenka
23. apr 2019

ak máš na mysli toto:
https://www.clipinhair.sk/164-vlasy-pre-metodu-micro-ring-easy-loop-easy-ring-micro-loop-40cm-cierne.html

tak ja mám tieto ľudské a ties naozaj kvalitné. spoje nie je vidieť a moje vlasy sú v poriadku, takže ja môžem odporúčať ;)

anulienkalenka
3. apr 2019

@milka1533 a podla mna neexistuje nieco ako porod bez bolesti :D

anulienkalenka
3. apr 2019

Ahoj, skus kliniku v Ba, davaju tam do rany pumpu a na druhy den mozes ist domov.

anulienkalenka
3. apr 2019

:D :D to je super, ale toto sa pouziva po porode nie?

anulienkalenka
2. apr 2019

@gabriela326 podarilo sa ti prestat fajčit pomocou e-cigarety?

anulienkalenka
29. mar 2019

A ma tuto pumpu uz niekto odskusanu?

anulienkalenka
autor
29. mar 2019

Ahoj zeny, chcem si dat spravit na klinike v BA nove prsia. Po dojceni je to hroza. Mate s tym nejaka uz skusenosti? Ako velmi to boli? Dokazem sa postarat o prcka?

anulienkalenka
11. mar 2019

to iste plati aj o mačkach. Ak je zviera vonku, nejde to ovplivnit, čo zje a čo nezje

anulienkalenka
11. mar 2019

suhlasim. MLiečko a ak sa na to mačka citi, možeš skusit postupne pridavat hustejšiu stravu, bud granulky, alebo konzervy

V diskusii: Krmivo pre mačku
anulienkalenka
11. mar 2019

ak si nie si ista, zajdi do pet centra a tam ti poradia, alebo k zverolekarovi. Ten ti poradi uplne vo všetkom. Aj čo sa tyka vyživy, aj stravy

V diskusii: Granule pre psa
anulienkalenka
10. mar 2019

a viete mi ešte povedať, koľko to stojí a ako dlho trvá dodanie?

anulienkalenka
20. feb 2019

Deti mam vačšie a miluju vianočku s maslom a džemom. Ono samo o sebe je to kalorticka bomba, tak som kupovala džemy bez cukru a s kuskami ovocia

anulienkalenka
20. feb 2019

džemy som nikdy nevarila. Nie sme na džemy. Kupujem ho v priemere raz za dva mesiace a to vyberatm bez cukru, chemie. Kupujem relax 100%

anulienkalenka
18. feb 2019

@sonka1981 hladala som o nej nejake informacie a vačšinou ju použivaju po plastickej operacii prs a po cisarskom reze. Sama som ju neskušala

anulienkalenka
18. feb 2019

viete mi niekto povedat, kolko tato pumpička stoji a co na to potrebujem konzultaciu s lekarom?

anulienkalenka
18. feb 2019

skušali ste ju už niektora? Je naozaj taka dobra a po operacii pomaha?