Ja beriem vitamín D3 a omegu-3 od Naturevia, je to dobré na podporu obranyschopnosti a má veľmi kvalitné zloženie
@1pillow1 su to skinners 🙂 ano nosi ich na doma, je to bezpecne lebo sa v nich vobec nesmyka a pre nozku je to zdrave 🙂 su z elementstore
@1pillow1 uplne naboso nie, pride mi ze je na to dost chladno od zeme, ale nasa ma take barefoot ponozkotopanky, co nosi normalne dnu
ja robím nočnú kašicku sunar. sk/kasicky-na-dobru-noc, a vždy s vodou, nie je problém 🙂 chutí úplne normálne
ak si zasadova, tak presne dodržiš 6 mesiacov. Ale ak spraviš vyluku cca mesiac, 14 dní, nič sa nestane
vieščo dávala som nočné kašičky, tie mi prišli zatial naj 🙂 sunar.sk/kasicky-na-dobru-noc
ja som tiež myslela že začnem variť, ale nakoniec sme šli na dovolenku, tak som rovno kúpila a už sme pri tom zostali. Tak zatial kupovana 🙂
Hipp a podobné krémy by som nepoužívala. Radšej niečo prírodné, z lekárne. Mohol by z toho byť atopický ekzém. Radšej sa poradit s lekárom.
ak máš na mysli toto:
https://www.clipinhair.sk/164-vlasy-pre-metodu-micro-ring-easy-loop-easy-ring-micro-loop-40cm-cierne.html
tak ja mám tieto ľudské a ties naozaj kvalitné. spoje nie je vidieť a moje vlasy sú v poriadku, takže ja môžem odporúčať ;)
@milka1533 a podla mna neexistuje nieco ako porod bez bolesti :D
Ahoj, skus kliniku v Ba, davaju tam do rany pumpu a na druhy den mozes ist domov.
:D :D to je super, ale toto sa pouziva po porode nie?
@gabriela326 podarilo sa ti prestat fajčit pomocou e-cigarety?
A ma tuto pumpu uz niekto odskusanu?
Ahoj zeny, chcem si dat spravit na klinike v BA nove prsia. Po dojceni je to hroza. Mate s tym nejaka uz skusenosti? Ako velmi to boli? Dokazem sa postarat o prcka?
to iste plati aj o mačkach. Ak je zviera vonku, nejde to ovplivnit, čo zje a čo nezje
suhlasim. MLiečko a ak sa na to mačka citi, možeš skusit postupne pridavat hustejšiu stravu, bud granulky, alebo konzervy
ak si nie si ista, zajdi do pet centra a tam ti poradia, alebo k zverolekarovi. Ten ti poradi uplne vo všetkom. Aj čo sa tyka vyživy, aj stravy
a viete mi ešte povedať, koľko to stojí a ako dlho trvá dodanie?
Deti mam vačšie a miluju vianočku s maslom a džemom. Ono samo o sebe je to kalorticka bomba, tak som kupovala džemy bez cukru a s kuskami ovocia
džemy som nikdy nevarila. Nie sme na džemy. Kupujem ho v priemere raz za dva mesiace a to vyberatm bez cukru, chemie. Kupujem relax 100%
@sonka1981 hladala som o nej nejake informacie a vačšinou ju použivaju po plastickej operacii prs a po cisarskom reze. Sama som ju neskušala
viete mi niekto povedat, kolko tato pumpička stoji a co na to potrebujem konzultaciu s lekarom?
skušali ste ju už niektora? Je naozaj taka dobra a po operacii pomaha?
Dobrý je vitamín D a tiež omega-3 mastné kyseliny.