annakot
Používateľ annakot je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od annakot.
annakot
28. okt 2021

@00momo Ahojky, ja už nejaký čas cvičím s jednou online "výzvou", zatiaľ mi to dosť pomáha 🙂 Nedávno mi poslali aj zlavový kód, ak chceš pošlem ti ho do správy

annakot
28. okt 2021

Ahojte baby, už týždňov cvičím jednu "výzvu" na schudnutie. Poslali mi zlavový kód, ak by ste chceli, pošlem do správy 🙂

annakot
26. okt 2021

Miešam ho už dlho s mliekom a zatiaľ som z toho žiadne problémy nemala 🙂

annakot
26. okt 2021

Mne na bolesť chrbta pomáhajú dlhé prechádzky - ale to je skôr dlhodobé riešenie, nepomôže ti to hneď. Ja som si dala za cieľ každý deň nachodiť aspoň 10000 krokov a odkedy to dodržujem, bolesť chrbta postupne ustúpila. Pomohli mi asi aj cvičenia s fyzioterapeutom, posilnila som si vďaka tomu brušné svaly, ktoré je vraj dobré trénovať, aby sme nemali problémy s chrbticou

annakot
5. okt 2021

Neviem či je to ešte aktuálne, ale ja zvyknem robiť aj praženicu s nastrúhanou cuketou 🙂 Cuketu najprv nastrúham, trochu osmažím spolu s nakrájanou cibuľou, potom pridám vajcia a už dokončím ako aj klasickú praženicu.

V diskusii: Recept z cukety
annakot
5. okt 2021

Ja si často robím rôzne druhy lievancov - namiesto obyčajnej múky sa dá použiť aj múka z ovsených vločiek. Zvyknem ich jesť s ovocím, medom a bielym jogurtom 🙂 Raz za čas ešte ovsené vločky, plnená tortilla (šunka, syr, vajcia, zelenina...). Vymyslieť sa toho dá naozaj veľa ;)

annakot
7. sep 2021

Čo sa týka aktuálnych covid podmienok, najlepšie a najpresnejšie info nájdeš na stránke MZV: https://www.mzv.sk/cestovanie/covid19/obmedzenia-na-hraniciach

annakot
7. sep 2021

My sme nešli autom, ale požičiavali sme si auto priamo v Podgorici a tak sme precestovali celú krajinu.

V diskusii: Čierna Hora autom
annakot
31. aug 2021

Na začiatok sa nauč gramatiku z nejakej knihy. Pozeraj filmy a seriály v nemčine, na začiatku s titulkami, po pár mesiacoch skús aj bez nich. Cestuj do Rakúska a Nemecka na dovolenky a núť sa tam rozprávať s domácimi. Dohodni sa s kamoškou, čo už vie po nemecky, že sa občas budete zhovárať v nemčine. Neskôr môžeš skúsiť knihy, časopisy a články na nete v nemčine (ale nie moc odborné). Možno ti pomôže aj duolingo 🙂 Tieto veci ti na pré 2-3 roky podľa mňa postačia na to, aby si sa v pohode dorozumela. Potom ak by si chcela vyššiu úroveň (B2/C1), tak už asi jedine jazykovka alebo jazykový pobyt 🙂

annakot
31. aug 2021

s behaním by som bola opatrnejšia 🙂 ja sama som na začiatku tehotenstva behávala, ale postupne som radšej prešla na rôzne cvičenia, ktoré mi aspoň na tých pár mesiacov behanie nahradili. Snáď ti trochu pomôže tento článok: https://instagym.sk/clanky/cvicenie-v-prvom-trimestri/ Sú tam nejaké tipy na cvičenia a aj vypísané benefity, že prečo je ich dobré robiť

annakot
24. aug 2021

Ja v prvom rade odporúčam lekára 🙂 Ten bude lepšie vedieť čo s tým, než my tu na fórach. Mne sa toto stávalo tiež, keď som celkovo pila veľmi málo vody - nie je to aj tvoj prípad?

annakot
24. aug 2021

Liptovská Mara napríklad, tam toho máte veľa na výber po okolí 🙂

annakot
24. aug 2021

@tulipan400, koľko rokov majú deti? 🙂 Od veku v tomto veľa záleží. Dieťa ešte nemám, takže tipy na family friendly ubytovanie ti neviem dať. Čo sa týka turistiky, mne sa veľmi páčilo nedávno pri Zelenom plese, vedie tam krásna a jednoduchá turistická cestička od Cesty slobody. Inak dobré tipy na túry sú aj v článku pelipecky.sk/najkrajsie-tatranske-tury-tipy-vysoke-tatry/ - aj keď to skôr pre staršie deti, preto som sa aj pýtala na vek 🙂

annakot
24. aug 2021

Ahoj, no žial už sa platí clo myslím že na všetko z Číny :/ Ja už som na to doplatila pred pár týždňami

annakot
19. aug 2021

Nič nepočujem 🙂 Asi by som odporučila spýtať sa pre istotu lekára, ten ti lepšie poradí 🙂

V diskusii: Šumenie v ušiach
annakot
19. aug 2021

Ja som môjmu nedávno daroval súkromný let malým lietadlom, stálo to okolo 50 eur tuším a mega ho to potešilo 🙂 Bol to pre neho veľký zážitok. Ale veľmi záleží od toho čo ten tvoj chce, aké má záľuby a podobne

annakot
10. aug 2021

Ako dlho chodíš ku psychologičke? Ona je predpokladám že odborníčka na tieto veci viac ako ktokoľvek tu z nás, ktorí ťa ani nepoznáme 🙂 moja rada je, že počúvaj svoju psychologičku, dávaj na jej rady a uvidíš že časom bude všetko v poriadku. Asi potrebuješ zmeniť hlavne svoje vnútorné zmýšlanie a postoje, čo trvá nejaký čas a nedá sa to spraviť zo dňa na deň.

annakot
10. aug 2021

Mne sa osvedčilo sa vopred známych otvorene spýtať, že čo by sa im ako darček páčilo. S tým, že podotknem, že to neznamená že im to kúpim 🙂 Ideálne nech mi povedia aj viac nápadov, aby nevedeli čo z toho vyberiem a či vôbec niečo