baby a cim ste zacinali? A kedy? Moja dcerka ma 4 mesiace
@gab_riella ďakujem, ja sa v tom práve nevyznám 🙂 to skôr manžel, ale dúfam že bude spokojný
Ďakujem, mrknem sa naňho, so sunarom som tak nejak počítala...
Tiež mám dvojičky, no bohužial budem musieť začať prikrmovať umelým, netvorí sa mi tolko mlieka kolko by som potrebovala :( čo ma veľmi mrzí...
baby poradte prosim nejaky kvalitny kavovar, manzel je celkom kavickar, chcem mu urobit radost
@chips_a Veru, neskúšala som, začínala som od zeleniny- klasika. Máš nejakú overenú ?
No, máme to rovnako. Nechce nič ani skúsi pomaly, prikrmujem stále umelým len, keď zeleninu nechce.....
Dakujem, to znie dobre, urcite sa na nu pozriem. Tiez si mylsim ze by to mohlo snad zabrat.
Ahojte baby, ja mam tiez 5 mesacneho, no orzmyslam tiez zacat davat kasicky, pretoze mi vecer tazko zaspava a v noci aj horsie spi. Mozno aj z hladu? Neviem.
Za nás sunar prémiový, iný som potom už nekupovala sunar.sk/dojcenske-mlieka-premium/
Mali sme to tiež tak, nakoniec som skúsila vymeniť značku UM a bolo po probléme...očividne mu to staré nechutilo ani trochu.
Môžem sa spýtať aké mlieko nakoniec vyhralo a zachutilo? Tiež bojujeme každý deň.ďakujem
@3kvietok3 Mám trojkulmu Babyliss a kupovala som ju kedysi davno na Notine. No musim povedat ze je skvela- robi take vacsie vlnky ako keby po zapletanych copoch 🙂 je to nezvycajne a kazdy mi to vzdy chvali
Dakujem za doporucenie, sunar som nedavala, dufam ze mu to teda zachuti :/
Tiez by ma to zaujimalo, pretoze mne zo vsetkeho vracia alebo sa ani nenapije pretoze mu nechuti. Na prikrmy je este malicky a trapi ma to, pretoze moc nepribera :(
Moc dakujem, znie to zaujimavo, som ani nevedela ze do autosedaciek sa davaju 🙂
A co mensie deti? Mate nejaky babatkovsky vankusik? na podporu hlavicky? dakujem
@chips_a No ja si na notine kupujem značku clinique, mne vyhovuje na môj typ pleti, tak skús aj ty možno pomôže 🙂
@chips_a Dobrý deň, tiež som mávala tieto problémy, no treba naozaj nájsť pre svojú pleť správnu starostlivosť, správny nočný krém, a ono sa to časom zlepší uvidíte, je to na dlhší čas.
@okulka_db Za mňa je super tento kavovary-jura. sk/e-shop/kavovar-jura-impressa-e8, máme ho doma už niekolko rokov, a káva je užasná
Dakujem, zabral nam, poradila nam ho aj pani v lekarni nakonec. 🙂 som rada ze to uz konecne preslo
Teraz je asi nejake zacarovane obdobie, tiez to mame :/ malemu inak vobec nic neni len ma proste hnacku ale papa v poriadku si myslim. Napriklad hylak nam nezabera vobec, smectu minevypije ani keby co bolo :(
@doriss_po Dakujem,taketo "lahodky" ja mozem :D to som ani nevedela, ze sa doplnky vyrabaju aj v takejto forme. Diky za tip 🙂
Ahojte mamicky, poradite mi prosim este nejake ine tipy na vitaminy, doplnky, co ste uzivali v tehotenstve? Dakujem.
dakujem, tak to asi este pockam chvilu 🙂 tiez som myslela, ze nejake ovocie by mohlo zachutit