@rybiatko123 takto zdravo sa stravuje? :D este ze teba nenuti take veci papat :D
Babulky a ako dlho vam vydrzia mihalnicky? Potom je uz potrebne chodit stale na dorabky, ze?
@akayka urcite necakaj a chod ho reklamovat skor ako neskor, aby ti ho vyreklamovali
@antenka1 to si ty piekla toho maca?? waaaau 🙂
@laaska pekne si to napisala, su to dary od toho hore a deti to je to najlepsie co moze byt 🙂
@sany89 ani ziadne take tie maste ti nepomahaju a neprechadzaju bolesti?
@stella33 osobne si tiez myslim ze Ruzinov je fajn lokalita.. ale tak jasne ze zalezi aj od toho ako daleko budete mat pracu a podobne veci
@tobnuf babule ti dobre radia dat posvatit domcek alebo teda byt a nejake tie omse.. stava sa to ale tymto by to malo prestat
Baby ahojte 🙂 vidim ze je tato tema starsia ale bola by som rada keby ste mi poradili ohladom postelneho pradla. Ake mate doma Vy? S akým materialom ste spokojne a ktore je kvalitne? Dakujem ze kazdu radu 😉
presne tak niesta nasledky zato co si urobila a snazit sa to napravit, aj ked neviem ci ti muz bude este niekedy verit
aj ja mam strasne rada kone, len bohuzial vlastneho nemozem mat
hlavne je aby sme boli zdravy obidvaja
veru kriticka cast tela su tie nase stehienka 🙂
mne sa tiez nastastie nikdy nic nestratilo
ja sa ju chystam tiez vyskusat
@ali223 ja dufam ze kamoske tiez pomoze k dietatku lebo uz je nestastna z toho vsetkeho snazenia a dost ma to mrzi ale verim mu ze odhali pricinu a budeme spolu kocikovat🙂
@1veronika125 super poviem jej nech mu zavola
@1veronika125 a preco je lepsie ho kupit na internete je lacnejsi? ci? a na akej stranke je tam aj nejaký popis?
@mamickajanka niekde som to videla ale ten paplon mi pride moc velký pre 4rocne dieta :/ tak som nad tou variantou ani neuvazovala
@agnes9 a prijíma pacientky? kamoska chce k nemu prejst a nechem ho otravovat volanim do ambulancie
@ingusz ako vysvetlis malemu 3 rocnemuz dietatu ze sa nema skrabiat hmmm. @1veronika125 a kde si ho kupila prosim ta? uz vyskusam hocico aby som jej aspon trosku pomohla
@petrak20 je jej teplo normalne som rada ze sa ochladilo konecne spala celu noc
@zazana22 moj nazor je ze to urcite má nieco do seba lebo poznam par bab ktrore otehotneli pomerne rýchlo ked zacali brat femibion800 🙂 vyskusaj ublizit ti neublizi 🙂
@dzejnus ta prva je krasna a mnaam hned by som si dala tie trubicky a jahodicky 🙂