Super, dakujem za rady 🙂 ked su peniazky na zvys tak kupim rada 🙂
Baby a mate skusenost s roznymi "uspavacikmi" ci ako hovoria takym tym svetielkujucim hrackam? Ci sa oplati to kupit 😕
Dakuejm vam velmi pekne, moc ste ma potesili, ze by konecne aj nam mohlo nieco pomoct :D vo vnutri mame len zavesy, ale take klasicke, zaluzie som nechcela kvoli prachu, tak je asi cas sa posunut dalej 🙂
Zienky, neviete ako dosiahnut fakt uplnu tmu v izbe? 😖 Zle sa spi aj mne, aj malej si myslim, nam proste to svetlo co prenika z ulice vadi ... Manzel samozrejme spi ako zabity 😅 😕
@ester851 ja dávam rohliky len v najnutnejšich pripadoch, inak sa snažim zbytočnemu lepku pre detičky vyhybať, ale to je na každej mamičke ako sa k tomu stava 🙂 a prikrmy to iste, ked viem že dlho budeme niekde na cestách, alebo len na spestrenie tak kupim do zasoby normalne vyživu, kašu už urobenú a tak ...snaď ti to pomôže🙂
@heleng Nie nebáli, už sme odtiaľ objednávali a všetko v poriadku a tiež aj cena bola diametrálne odlišná ako v tých malých hudobninách, čo sú u nás 🙂
@sonicka278 Tak to áno, učí sa na samé jednotky, dokonca aj doma pomáha, tak som si povedala, že keď už po nich túži tak dlho, že mu ich doprajem 🙂 Link ti presne nepošlem, o to sa staral manžel, viem len že to bolo zo stránky kytary alebo tak nejak. Inak gitara je tiež pekný koníček, ak ju to baví, určite odporúčam skúsiť 🙂
Vzdycky sa treba riadit tak trosku sedliackym rozumom....baby prosim vas, ved ziadne dieta/clovek nie je stroj a nemoze sa riadit predpisanymi vecami v tabulkach. Ak kojis a napriek tomu tvoje babatko vypije aj vodu/bylinkovy cajik a nepokazi ti to samotne kojenie tak nikde nie je problem.. AK nechce, nevadi, pockas kym bude starsie.. 😕 ale vseobecne je zname ze ak plnohodnotne kojis tak nie je treba doplnat vodu. Ja mam napriklad opacnu skusenost- pili sme caj takmer od 3 mes a kojena bola do 1 roku ( od 8mes aj s prikrmami).
Tak my už máme darčeky pokúpené, zabalené aj stromček ozdobený 🙂 Najmladšia dcérka má 7 mesiacov, tak tá to zatiaľ toľko neprežíva, no ozdobený stromček sa jej páči 😀 Starší syn má 16 a dostane bicie, o ktorých sníva už dlhoooooo 😀
@gabik001 myslím, že tá je fajn, taká klasika stým určite nič nepokazíte. Ja som tiež za, aby sa detičky učili spať od raneho veku samé. Tak potom daj vedieť, ako ste poriešili. 🙂 😅
@manuelala ano matrac sme vybrali lepsi, ja som casto trpievala na migreny a bolesti chrbta, takze sa nam oplatilo investovat, mame tento a uzasne sa na nom spi prespanok.sk/matrac-tau-soft-akcia-1-1-zadarmo-25-cm-classic
@kikurka My máme niečo podobné ako sú tieto empate.sk/schody-a-schodiska/chrbticove-schody/ a na tých sa samozrejme nešmýka, su skoro nové , ale inak na chalupe čo máme staré schody do podkrovia tak na otm sa šmýkalo, a kúpili sme na to také "nálepky" alebo ako to povedať protišmykové, ale do moderného domu asi nič moc...
@gabik001 Áno ja som určite za veľkú postel, nemusí sa potom kupovať nová neskôr keď bude už v školskom veku 🙂 Ide len o to aby dieťatko z nej nespadlo, ale myslím že 4 ročné dievčauž vie dobre samo spinkať nie? 🙂
@kikurka Tiež si myslím, že drevené schody sú asi tak najlepšie z dlhodobého hladiska, ale musia byť kvalitné. Moderné to bude vždy podla mňa 😎 Určite sa oplatí vraziť do dobrých schodov, netreba sa nechať oklamať.
Ja som jednoznacne za 1 velky matrac!! Este kedysi ked som mala na svojej posteli dva ( to som byvala sama) a chcela som spat v strede a rozvalovat sa :P tak to bola teda katastrofa! Vobec som sa nevyspala, vzdycky osm spadla do stredu do tej "diery" ...uz nikdy viac... A nezda sa mi ze by sa velky matrac navliekal horsie ako dva mensie... S takymi tymi navlieckami co maju gumu po straanch to ide jednoducho.
Tiez zhanam nieco, ale pre 2,5 rocne dievcatko. Neviem zda sa mi ze uz vsetko doma maju, a zase nechcem len kupovat obycajne hracky ako babika plysaky apod. nech to ma aj nejake lepsie vyuzitie 🙂