je to mozne pouzivat to len niekdy ? ma to potom taky ucinok ??
adrop.sk pardon som sa pomylila 🙂 nech nehladas zbytocne 🙂 @fairinaa2 skus to potapanie urcite 🙂
ano boli 🙂 najlepsie je vyberat taketo zazitkove darceky cez adop ked uz chces nieco vynimocne. Je to dobry darcek aspon si ho uziju a budu mat zazitok. ja som dlho hladala taku stranku tam ta hned nieco napadne a vyberies si tam. ja som chcela vyskusat aj ten bungeejumping ale vzdy mi to prislo drahe a tu maju aspon dobre ceny nato
ja som nasich prekvapila adrop.sk/kurz-potapania, vzdy to bol ich sen potapat sa. tak si to mozu konecne vyskusat. boli nadseny a neskor tieto skusenosti mozu vyuzit aj na dovolenke 🙂
Zeny manzel bol strasne rad ztoho darceku z adropu. myslienkami sa vratil na vycvik z vojny co mali. velmi bol nadseny a nakoniec som si to vyskusala aj ja 🙂 poviem vam nieje to sranda trafit sa do terca :D ale velmi doporucujem super zazitok
Ak myslíš tú z giantmicrobes tak ja som kedysi dávnejšie už asi 3 krát brala také bunky a nikto sa ešte nepohneval za takú malú srandičku 🙂 ... zvyčajne to každá kamoška zobrala s humorom a hlavne ešte keď ste také mladé aj keď aj tá striga znie dobre 🙂... záleží ako to podáš a ako dobre ju poznáš
ja som svojmu teraz vymyslela adrop.sk/strelnica uz dlhsie sme sa o tom bavili a preto som si nieco take nasla 🙂 je najlepsie ak ma nieco co ho bavi a tak ho prekvapit 🙂 uz som velmi zvedava co mne na toto povie
Pouvažuj nad niečím takýmto albixon.sk/zastresenie/. Väčšie deti si to len tak sami neotvoria, nebudete musieť riešiť fólie na bazéne a dokonca môžete využívať bazén dlhšie 🙂)) My máme od nich také nižšie ale majú rôzne veľkosti a typy, tkže môžeš vyberať
@mamka_danka v dnešnej dobe je už možné všetko 🙂 len to chce trochu starostlivosti a trpezlivosti 🙂
záleží to od toho na čo to chceš použiť 🙂 myslím aj na aké miesto, lebo pokožku máš všade rozdielne citlivú, ale aj na akú indikáciu to má byť, čím to má zasahovať hlbšie do pokožky, tým väčší rozmer majú ihličky mať 🙂 je rozdiel napríklad jemné vrásky a celulitída
@petra_maminka mmm take fajné vínko tým by som nepohrdla a ani nejakou dou dobrou kozmetikou :P @sonalove a ten kalendar je aj u nas, majú z toho vždy neskutočnú radosť
Ja používam LED derma roller (dixo.sk/led-derma-roller/) konkretne zeleny a hrubka ihličiek 0,75 ale chystám sa už objednať 1 mm, aby to malo väčší efekt 🙂 chvalabohu tie pigmentove škvrny mi už trochu zbledli. Som zvedavá na konečný výsledok 🙂
@alenka_miluc to je výborný nápad a idete tam spolu alebo len on sám? 🙂
ju gabika vies poslat foto ? my tiez ficime na frozen a na vlasku a pod 😀 aj poharik by mozno bodol
Ahojte aké naušničky sú podľa najzlatšie na malom dievčatku? S kamienkom, bez kamienka? Čo by ste vybrali vy? Vyberali by ste vôbec alebo by ste malú nechali bez nich?
Ahojte, možno to sem trošku nepatrí, ale prosím o radu, možno ste sa s tým nejaká stretla. Manžel sa chystá na dlhé cesty a tak sme uvažovali, že by si kúpil nejakú tú kameru do auta. Pretože posledne, keď mal havariu bol problém dokázať kto bol na vine. Nemáte s tým nejakú skúsenosť, prípadne vaši partneri. Nevieme totižto či to nebudú len vyhodené peniažky. Nejak sa nevieme rozhodnúť. Prosím poraďte.
@lenkanovakkova no ja ti povedať neviem... neobjednávala som odtiaľ zatiaľ nič.. dostala som len odporučenie na obchod, len som si všimla, že tam mali dobré tieto veci a zaujali ma... ale čo som čítala, tak s nimi mali dobrú skúsenosť ... kvalitný výrobok a dovezú až do bytu 🙂 a je to firma, ktorá exituje už dlho... takže aj to hovorí asi samé za seba
@raszuz celkom v poho znamená spokojnosť? kupovali by ste znova? to je skutočne škoda, že sa nedá vidieť, ale ja si teda v nábytkárstvach u nás nejak neviem vybrať :/ a na internete je o dosť lepší výber... @medvedjozo vyzerá skutočne dobre... je aj kvalitná? nebol problém s prepravou, celkom sa bojím, že sa niekde cestou oplieska a zničí sa :/
@raszuz celkom v poho znamená spokojnosť? kupovali by ste znova? to je skutočne škoda, že sa nedá vidieť, ale ja si teda v nábytkárstvach u nás nejak neviem vybrať :/ a na internete je o dosť lepší výber... @madvedjozo vyzerá skutočne dobre... je aj kvalitná? nebol problém s prepravou, celkom sa bojím, že sa niekde cestou oplieska a zničí sa :/
Mne sa páčili prebaľovacie pulty u firmy Drevona ... kukni na nete mali pekné prebaľovacie pulty a za dobré ceny.. teda aspoň mne sa zdali dobré 🙂
Ahojte, viete mi odporučiť nejaké dobré internetové obchody na obývačkové steny s ktorými máte skúsenosť? Skôr niečo moderné... jednoduché, nie príliš veľa skriniek 🙂
ja som objednávala tento: drevona.sk/prebalovaci-pult/prebalovaci-pult-wenge-rea-mickey/ a som spokojná, hlavne keď ho už nebudem potrebovať pekne zložím vrchnú časť dole a ostane mi komoda 🙂 poťah sa dá v pohode oprať v práčke, ale i tak zvyknem ešte použiť jednorázovú podložku 🙂
Vydrží fakt dlho, ja ho používam aj na iné veci, aby som ho nemala tak dlho 🙂 na čistenie zubov alaebo aj pod palacinky napr. Niekde na portály království žen bol celkom pekný článok o tom na čo všetko sa dá použiť 🙂
Mne tiež veĺmi pomohli, trpela som neustále mykózami, hlavne v lete, už som sa aj bála ís´t do bazénu. Ale na tento problém neviem či zaberú, skús sa kontaktovať priamo na nich (gentle-day.sk)a spýtať sa alebo ich vyskúšaj. Zas tak drahé nie sú, aby sa to nedalo skúsiť 🙂