Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od alezbet.
@vierka74 A ty si si kde kupovala sedacku? A kolko ju uz mas? Rozhodla som sa ze si budem hladat kozenu sedacku len chcem aby bola kvalitna aby mi vydrzala co najdlhsie. Mas pravdu s tymi latkovimi sedackami to by som sa bala ze by bola stale spinava, pretoze ja chcem bledu sedacku.
Baby sem tam si treba premysliet, ci skor hladate zlateho a mileho doktora ktory po odbornej stranke vam nebude vediet poskytnut az tak vela informacii ale bude sa na vas stale usmievat alebo vam az tak nezalezi na pristupe ale hlavne je, aby vam poskytoval poriadnu odbornu starostlivost a vysetril vsetko o co ho poziadate. Myslim si ze ten druhy bod je podstatnejsi.
@agnes9 Vies co s tym som az taku dilemu nemala, kedze do obyvacky sa mi zmesti iba rohova sedacka. Tak urcite tvar sedacky bude rohovy. A material to este neviem. Pacia sa mi viacej kozene sedacky ako latkove, ale ak mas nejaku radu ze aky vybrat, rada si ho vypocujem.
@evanan pozitivne myslenie je v tomto obdobi velmi dolezite 🙂