Planujeme dovolenku, a prave na cestu by osm chcela zakupit nejaku kasu, ktore vasim najviac chutia? Mliecne, nemliecne?
Dakujem, s tymito vobec nemam este skusenost ale znie to dobre 🙂 urcite aj my vyskusame
Baby preferujete nemliecne ci mliecne kase? Alebo to neriesite? Dakujem.
Dakujem, popozeram urcite. Snad cez tyzden tam zajdeme, dam potom vediet🙂
@doriss_po Ahoj, napríklad sunárek mliečne sú niektoré aj od 4.m. Nemali sme s tým žiadny problém, a mám zdraveho syna.
A ja som kašu dávala, prečo nie? Niektoré sú aj od 4. mesiaca. V pohode to nahradilo jedno jedlo denne, kedy som sa nemusela stresovať. Netreba to hrotiť.
Ahojte baby prosim poradte, aku mate postielku pre dieta? a aky matrac? Kupovali ste to zvlast, ci oddelene? dakujem,.
Ja hladam pre 4 rocneho, tiez nieco aktivnejsie, ale praveze bicyklik/odrazadlo take uz ma, Mate este nieco- tipy? diky
presne tak...nakupujem odjakziva na notine vsetko, co sa tyka kozmetiky. je to pre mna rychlejsie a pohodlnejsie, a hlavne vacsina veci je tam llacnejsia
Dakujem moc za tipy, uz pozeram a vyberam ;) tak ste ma povzbudili
Ahojte, ja by som sa chcela spytat, nakupujete/nakupovali ste nabytok niekedy z internetu? Mate s tym dobru skusenost? My sme momentalne v situaci ze zostava len objednanie, ale trosku sa toho obavam. Dakujem.
@magda15 My máme kávovar Jura E8 a je skvelý, jedným stlačením máš napr. to capuccino hotové za minútku, z čerstvo pomletej kávičky- čo je podľa mňa to dôležité 🙂
Ja milujem klasické espresso, nie je nič lepšie, samozrejme ak je dobre urobené v kvalitnom kávovari. A keď si robím kávu ako pochúťku, tak samozrejme capuccino 🙂
Ahojte, ako ldho sa vám ta rana a jazva liečili? Myslím pokým odozneli tie najvačšie bolesti, čo vám an to v nemocnici dali? ďakujem
Kupujete si prírodnú kozmetiku aj v drogérke, či skôr v nejakom špeciálnom obchode? Ja nikdy neviem čo vybrať, popravde sa moc ešte do tej prirodnej nerozumiem... Ďakujem 🙂
Babyliss je super značka a kvalitná, tiež mám kulmu ale už staršiu, konickú asi 5 rokov a stále je ako nová, nič sa nepokazilo.
Ďakujem vám za tipy a rady, budem sa snažiť teda 🙂 no hlavne ten stres ako hovoríš....
Ahojte mamičky, poraďte. Aké máte skúsenosti so sunarom- myslím prémiovú radu UM. A zároveň sa chcem spýtať, pili ste gravimilk aj po pôrode, počas kojenia? Pomohlo to nejak tvorbe mlieka? Ja som s nedostatku mlieka zufala :(
na vašom mieste by som radšej zainvestovala do kvalitnejšieho kávovaru, ako neustále dokupovať plastové kapsule.
Máme doma tento typ už roky a nevymenila by som ho za nič 🙂 kavovary-jura.sk/e-shop/kavovar-jura-impressa-c65
@okulka_db Ak môžem poradiť, kúpte si matrac rovno s postelou, my sme si napríklad všetko komplet vybrali v Sconte a je to super, pretože všetko k sebe pasuje 🙂 a matrac máme nejaký zdravotný a je super, nebolí ma už chrbát
@magda15 presne tak, ked tak tak ozivit detom izbicku takto s farebnou stenou a podobne ale kvalitny nabytok je zaklad.
Ja by som moc farby neprekombinovala už radšej v detskej, nanajvýš jednu farbu kontrastnú, ostatný nábytok neutrálny, ale tak každému sa to páči inak.
dakujem za typ, myslela som si, ze ryzova by bola dobra na zaciatok