alenka_miluc
Používateľ alenka_miluc je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od alenka_miluc.
alenka_miluc
15. dec 2015

Každý z nás si asi praje zdravie pre celú rodinu, ale myslim že každého poteší ak čosi aj ked drobné dostane a @zdenka2244 ak tak možno skús podsunúť niekomu že by si chcela niečo také, napr kamoške ktorá sa pozná s manželom alebo tak .. pozri si adrop.sk tam je tých zážitkov mrte, prípadne tam majú aj univerzálny certifikát na zážitok, to som dostala aj ja na výročie a potom si môžeš vybrať čo chceš

alenka_miluc
29. nov 2015

Hľadala som a našla som u biocare nejakú echinaceu bez alkoholu a písali tam že je aj pre deti vhodná, tak asi to objednám

alenka_miluc
23. nov 2015

@margaretka818 aj u sestry museli prejsť na tie špeciálne, konkrétne na toto http://www.hipp.sk/mlieka/produkty/specialna-dojcenska-vyziva-hipp/hipp-ar-bio-specialna-dojcenska-vyziva/, ja som o tom tiež ani len netušila že niečo také je, ale verím, že malinká bude v poriadku a že to pomôže aspoň trošku

alenka_miluc
23. nov 2015

Nepočul z vás náhodou niekto či pomáha echinacea pri podpore imunity? Teda myslím to tak, či ste to niekto aj vyskúšali. Môže to ísť aj deťom?

alenka_miluc
autor
26. okt 2015

@sissy27 sesternica si teda zarobila na tie šaty a topánky sama na brigáde a nechcela dovoliť aby jej to niekto platil @aleguema pre vás možno kravina, dievča bohužiaľ nemá mamu, pretože od nich odišla... kvôli zlej finančnej situácií bola so mnou a s mojou mamou od malého detstva a teda je akoby naša 🙂 takže len preto, nie preto že by sme potrebovali ísť celá čvarga na stužkovú

alenka_miluc
autor
26. okt 2015

Dobrý deň, čo si myslíte že je vhodný darček pre babu ku jej stužkovej? Má to byť pre našu sesternicu, lebo nás pozvali na stužkovú a teda by sa asi patrilo niečo doniesť 🙂

alenka_miluc
11. okt 2015

Skúsila si nejaké svetielko alebo niečo podobné aby nebola dezorientovaná keď sa zobudí?

alenka_miluc
27. sep 2015

ja som priatelovi zaplatila toto http://www.adrop.sk/simulator-volneho-padu, este tam teda nesiel, ale tesil sa z toho ako male dieta ked to dostal na vyrocie :3