Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od alenka_miluc.
Každý z nás si asi praje zdravie pre celú rodinu, ale myslim že každého poteší ak čosi aj ked drobné dostane a @zdenka2244 ak tak možno skús podsunúť niekomu že by si chcela niečo také, napr kamoške ktorá sa pozná s manželom alebo tak .. pozri si adrop.sk tam je tých zážitkov mrte, prípadne tam majú aj univerzálny certifikát na zážitok, to som dostala aj ja na výročie a potom si môžeš vybrať čo chceš
@sissy27 sesternica si teda zarobila na tie šaty a topánky sama na brigáde a nechcela dovoliť aby jej to niekto platil @aleguema pre vás možno kravina, dievča bohužiaľ nemá mamu, pretože od nich odišla... kvôli zlej finančnej situácií bola so mnou a s mojou mamou od malého detstva a teda je akoby naša 🙂 takže len preto, nie preto že by sme potrebovali ísť celá čvarga na stužkovú
Dobrý deň, čo si myslíte že je vhodný darček pre babu ku jej stužkovej? Má to byť pre našu sesternicu, lebo nás pozvali na stužkovú a teda by sa asi patrilo niečo doniesť 🙂
Každý z nás si asi praje zdravie pre celú rodinu, ale myslim že každého poteší ak čosi aj ked drobné dostane a @zdenka2244 ak tak možno skús podsunúť niekomu že by si chcela niečo také, napr kamoške ktorá sa pozná s manželom alebo tak .. pozri si adrop.sk tam je tých zážitkov mrte, prípadne tam majú aj univerzálny certifikát na zážitok, to som dostala aj ja na výročie a potom si môžeš vybrať čo chceš