Weleda! 🙂 Maju kremy mydielka balzamiky, velmi setrne pripravky k jemnemu telu babatka. Nedavno zacali vyrabat aj mile sprchovacie kremy, skus pozriet tu http://www.weleda.sk/9-starostlivost-o-dieta
Mozem odporucit Weledu, pouzivam ju uz par rokov a som velmi spokojna so vsetkymi vyrobkami. Postupne na nu ucim aj celu rodinu, je to bio kozmetika, dostupna aj v drogerii (DM), netestuju na zvieratkach, pouzivaju kvalitne suroviny. Predavaju kozmetiku na cele telo, vlasy, nechty, tiez bylinne sirupy a rozne pripravky na poranenia/postipania hmyzom atd. Urcite neolutujes 🙂
Ahoj, neviem ci si myslela znacku priamo od DM, alebo len nieco predavane v dm drogeriach, ale mne velmi pomaha na suchu plet kosatcovy krem od Weledy, doplneny mandlovym kremom rovnakej znacky... Kosatec harmonizuje mastnost pleti, po pravidelnom pouzivani su vysledky skvele 🙂
Ahoj, zacinam s bojom proti jarnej unave este pred prichodom jari, objednavam si ocistnu brezovu kuru od Weledy, to popijam spolu so zihlavovym cajom kazdy den 2-3 tyzdne, to su zaklady mojho boja. Popri tom sa snazim papat zdravsie ako po zvysok roka, zacinam po zime viac cvicit a podobne 🙂
Mne sa najviac osvedcila Weleda, neobsahuje ziadne chemicke parfemy, ziadne karcinogeny parabeny, certifikovana cista kozmetika 🙂
Nechtikove vsetky pripravky od Weledy, specialne pre babatka vyrobena cista prirodna kvalitna kozmetika 🙂 Mam same dobre skusenosti, pre seba i pre babatko
odporucam skusit k detoxu popijat brezovu ocistnu kuru od weledy, napomaha ociste tela, uplne prirodne, bio kvalita 🙂
Ahoj, YR obcas pouzivam ale kupujem skorej iba v pripade ze su veci v akcii. Takze viac sa zameriavam na ine kozmetiky, konkretne som aktualne dost verna .welede, co sa tyka telovych mliek kremov a masticiek su prvotriedny. Rovnako sprchove gely a vody do kupela 🙂
Ahoj, na pedikuru chodim podla potreby, u kazdeho je to individualne. Doma si obcas nozky "osmirglujem" 😀 Skusala som masticky rozne, posledne to bol od avonu taky striebristy krem, bol celkom dobry ale kvoli zlozeniu a prostrediu a podobne som sa rozhodla hladat lepsiu alternativu, narazila som na balzam na nohy od Weledy, ten je neskutocny! dezodoracny ucinok, chladive posobenie, bio vyrobok, robi chodidla tak prijemne vyzivene. Pouzivam ho takmer kazdy den, obcas aj castejsie a som nadmieru spokojna 🙂
Zalezi aky typ pokozky mas, mne najviac vyhouje mandlove telove mlieko na citlivu pokozku od Weledy. Hydratuje, nie prilis mastne, nezanechava ziadne povlaky ako mnoho inych, ma prijemnu cistu jemnu vonu. Da sa kupit v Dmkach alebo na internete.
Pouzivala som ju ale presla som na prirodnejsi variant, solnu pastu od Weledy. O parodontaxe som nevedela najst ziadne informacie ohladom testovania na zvieratkach a podobne, tak som radsej zmenila znacku. Obidve mi pomahali ked som mala mierne zapalene dasna, ale pri pravidelnom pouzivani uz nemavam ziadne podobne tazkosti 🙂
Ahoj 🙂 pouzivam mandlovy krem od Weledy, je velmi jemny vhodny na citlivu plet, pokozku upokoji takmer okamzite, skvelo hydratuje. Zvyknem sa nim natierat aj 2x denne. Ucinny je aj teraz v zime, aj ked tuhe mrazy zatial neprisli :D Ale verim ze spolu zvladneme aj tie.
zacala som rakytnikovu stavu pouzivat asi pred mesiacom, pocas chripkoveho ktore ovladlo moju skolu a spoluziakov, vsetci boli chori ale mna to obchadza, tak uvidime neskor 🙂 kupila som si ju od Weledy, ake znacky mate vy?
Ahoj, tiez som musela menit kozmetiku prave kvoli koznym problemom, aj ked so to zistila len vlastnym pozorovanim, nie priamo navstevou u doktorky. Po odporucani som sa rozhodla vyskusat weledu, cisto prirodna kozmetika bez parabenov a chemickych parfumov. Napriek tomu nadherne vonia, treba vyskusat. Vacsina problemov ustupila, s vlasovou pokozkou este bojujem ale pomalicky sa to upravuje do normalu 🙂
Ahoj, odporucam weledu, prirodna kozmetika. Mavala som tiez problemy s pokozkou, hlavne po sprchovych geloch ako Fa, Nivea a podobne. Huche svrbiace loziska v laktovych jamkach, obcas aj inde po tele. Weledu som po odporucani pomalicky zacala skusat a aktualne mam od ekzemov pokoj 🙂
weleda kozmetika, na tvar telo vlasy zubky i do kupela 🙂 aj na citlivu plet, krasne vonajuce produkty
mne sa Weleda osvedcila velmi, mavala som problemy s citlivou pokozkou, po beznych mydlach a sprchovych geloch sa mi tvoril ekzem, ale aktualne problemy ustupili 🙂
U nas to nie su ziadne velke rozdiely v cenach co som si vsimla, ale v drogerke mozes prist kupit a mas to hned avsak vyber zvykne byt mensi, na internete je viac produktov ale treba platit postovne... Ja objednavam.
Nedavno som zacala pouzivat kozmetiku Weleda kvoli tomu, ze som bola velmi sklamana ked som zistila ze aj znacky ako Yves Roscher, Milva, ktore sa prezentuju tym ze su prirodne, obsahuju velmi skodlive chemikalie. S Weledou som spokojna, vsetky veci nadherne vonaju, pokozka je hydratovana, dezodorant ucinny, plet cista a svieza. Predtym som mavala ekzem, seborhoicku dermatitidu, aktualne uz nemam ziaden problem.
ahoj, podla mojho nazoru je najlepsie po par mesiacoch zacat pouzivat cisto prirodnu certifikovanu kozmetiku weleda, tej verim. skus popozerat pripravky pre babatka a mamicky 🙂