@alenapiestany aj ja ta poprosim o presny postup 🙂
my sme si s Lucinkom pekne cakali kupacov a bolo nam dobre 🙂
@janulienka181 tak to je zaujimave ze vzdy iba na obed
@mamka_danka ach to mi fakt mohlo napadnut, niekedy mi to hned nedocvakne 😀 jasne pochopila som to uz, vsak tak sa to vacsinou robi 🙂
@huahua vsak nech si zvyka ze bude hladny a tak sa nauci ze si aj sam pripravy
dnes dukatove buchticky a rajcinovu polievku 🙂
@jolinka mnaaam hned by som si dala take jahodicky 🙂
skus radsej ten svetly melir alebo ombree, pokial ti ho kadernicka spravi dobre tak to budes mat naozaj super 🙂
@moonshine1 a prosim ta vedela by si mi povedal kolko obsahuje ten parfem vonnych esencii?
nikdy som nemala vysnivany svoj zivot, to sa podla mna ani neda az tak vysnivat.. ale tak som vdacna za kazdy jeden den a zato co mam. Su natom ludia aj horsie, aj s tazsimi osudmi a predsa ziju. Treba vediet zdolat prekazky ktore nam zivot hadze pod nohy
skusila si nejaku mast? take tie hojive co su? take nieco by mozno pomohlo keby ti ju niekto rozmasiroval
@trubi by si bola radsej keby aj castejsie chodil co? :D :D
@margaretka_9 posles im tam ten navrh a oni ti to nacenia, vsak s nimi budes komunikovat cez e-mail alebo ked sa ti lepsie telefonicky tak im tam mozes aj zavolat a dohodnut sa s nimi. Je to uz viac menej na tebe ako sa rozhodnes 🙂
@silviafulercikova ja by som k tym satam dala nejaky iny nahrdelnik, tento sa mi do nich moc nepaci.. ale tak pokial tebe ano tak je to fajn
My mame dnes sojove masko so zemiakmi a syrovu omacku nato + zeleninova obloha
To este aj podprsenky sa davaju sit? To som ani nevedela. Nastastie uz mam jeden typ podrsenky a ten mi najviac vyhovuje
@1kristina1 Ja byt tebou tiez zajdem ku gynekologovi vsak to musis mat neustale bolesti, to by mne vadilo
@womankc pre mna je to tiez uplne nova informacia, vobec som o tom nevedela
@mamka_danka Tetusa? A nevravela si ze vyzdobu vam zabezpeci tiez ta cateringova spolocnost Josip? Ci ako to vlastne mate nakoniec? Som z toho teraz ostala trosku v soku ...
@zabkazelena007 to si sa nikde nedocitala? je to kyselina, ktora je velmi dolezita pre vyvoj mozgu dietatka a dopomaha k tomu aby dieta potom pekne, ostro videlo. Cize ona je dolezita prave v tom obdobi od 13 tyzdna ked sa prave tieto casti vyvijaju 🙂
@dasa71 tiez este dojedame :-P