Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 5stevka.
@tamina969 máme ju zo stránky pexi, na výber ich tam je veľká kopa - svietiace, alebo aj hracie. My máme túto pexik.inshop.cz/hry-a-hracky/hracky-pro-klidne-usinani/hvezdna-zelvicka-fialova?=997, ale nájdeš tam aj lienku, autíčko a tak. No nám práveže pomáha, pretože decká majú trochu problém s tmou a musela som nechávať zapálené svetlo vo vedľajšej izbe. Inak nám liezli do postele a nechceli spať v izbe
Ahojte, musím sa pripojiť k téme. My sme tiež objednali, ale hviezdnu korytnačku originál značky Cloud B. Viem že originál je drahší, ale ja by som teda čínske výrobky nekupovala, lebo tam nemám istotu čo sa týka bezpečnosti detí, nehovoriac o kvalite. Zo všadiaľ človek počúva, koľko škodlivých vecí je z číny a aké škodlivé materiály pre deti používajú. Takže som k týmto veciam trochu skeptická. Okrem toho na ňu máme záruku 4 roky, čo pochybujem že na tie čínske napodobeniny niečo také existuje 😀 😀
@tamina969 máme ju zo stránky pexi, na výber ich tam je veľká kopa - svietiace, alebo aj hracie. My máme túto pexik.inshop.cz/hry-a-hracky/hracky-pro-klidne-usinani/hvezdna-zelvicka-fialova?=997, ale nájdeš tam aj lienku, autíčko a tak. No nám práveže pomáha, pretože decká majú trochu problém s tmou a musela som nechávať zapálené svetlo vo vedľajšej izbe. Inak nám liezli do postele a nechceli spať v izbe