nechavate vase deti chodit bose aj teraz, ked je chladnejsie doma? Ja i muz chodime bosi stale, na barefoot sme zviknuti, ale neviem ako mala
dakujem, no to je pravda ze ked tak poslem spat. tak nieco vyberiem a dam vediet :D snad ho to potesi
ja sa tiez bojim objednat, ze by mi bolo male :/ ale velmi chcem potesit manzela nejakym peknym obleckom na vecer :P
Ďakujem, moc si mi pomohla, a som teraz trochu pokojnejšia 🙂 že mám niečo v zálohe.
Ahojte mamičky, rada by som sa spýtala, máte niektora skúsenosť konkrétne s týmto umelým mliekom? sunar.sk/dojcenske-mlieka-premium/ Myslím presne tento prémiový model. Zloženie sa mi páči, je dobré? Ďakujem za rady.
Drevene su za mna naj, stale su pekne, moderne, nadcasove 🙂
@alenus454 áno, vždycky tam všetko bolo lacnejšie, a to je samozrejme pre mňa veľká výhoda, či som na materskej alebo nie, kto by nechcel ušetriť
@okulka_db my mame tento matrac, pretoze je vhodny pre alergikov, co my obidvaja sme s manzelom. sconto.sk/artikel/413866303 a k tomu sme kupili normalne drevenny ram postele, vypada to super
Ja som vždy nakupovala aj v parfumériach, aj cez internet....Nezaznamenala som nikdy žiadny rozdiel, či už v dekoratívke alebo parfémoch. jediný- významný- rozdiel bol vždy v cene! :D
Mne sa osvedcili tieto kapsicky sunar. sk/prikrmy-do-rucicky/ je to hrave, prakticke zaroven...Viesco, predsalen su tam ine chute ako ked doma robis len zeleninovy prikrm 🙂 vyskusajte
@anulienkalenka Skusila si uz ovocie? Alebo daco ine ako len zeleninu? Niekedy im proste nechuti len nieco 😉 vlastna skusenost 😀
Ja som na Sunar Premium odchovala 2 deti, takze za mna jednoznacne spokojnost, nemas sa coho bat. Ked nie je mliecko, tak sa hlavne nestresuj 🙂 babatko to vyciti
Prakticke jednoznacne, ale hlavne ti to aj usetri nervy :P
@jana_moro ja napriklad vacsinou kupim uz hotove jedlo a nemusim sa zaoberat ohrievanim vlastneho z domu, ale moja je uz starsia, jej staci napriklad sunarek kapsicka do ruky a podobne a napapa sa uz celkom aj sama 🙂
@chips_a Zaleží čo je to za vankúš, to by ma zaujímalo, daj tip🙂
Ahojte mamky, tiež by som prijala nejakú radu. Hlavne aby som doň nacpala autosedačku, časom možno aj dve ;) ve´d vieme.....hihi
@anjelik2509 to je zakon schvalnosti 😀 az 4?? To pre kazdeho jeden?? 😀 😀 😀
@emily456 tak to pride naozaj rychlo, s tym si ma fakt potesila 🙂 ked nebudem vediet co mam rychlo zohnat urcite sa obratim na nich 😎 inak citala som na nete ze v zahranici su velmi v mode 😀
@anjelik2509 hej je to dobré, človek ušetrí 🙂 a je to oveľa lepšie ako behať z obchodu do obchodu...na nete je všetko pekne pokope... Ale musím povedať že my sme vychytali práčku úplne poslednú (z tej značky) na predajni za pár eur ešte cez leto keď sme sa sťahovali 😀 a to sme ani nehľadali pred tým ani nezisťovali iba sme náhodou vošli do obchodu lebo sme boli blízko a bolo 😀
@emily456 haha no to je dobry napad 😀 urcite sa potesi 🙂 ja som sa az za hlavu chytila, ked som si spomenula ze este pre manzelicka musim zhanat 😀 neznasam vymyslat co druhym kupit..ale ten pocit ked uz vidim ako sa z toho niekto raduje je na nezaplatenie 😎
@anjelik2509 jaj tak 🙂 to je naozaj skvela taktika, asi to od teba odkukam 😀 dufam ze to neskonci tak ze budu chciet polku katalogu 😀
@emily456 to sa neustale meni 😀 podla toho co leti, co vidia v telke a tak...Elsa je teraz velmi v mode tak som rozmyslala aj nad tym, mozno nejake skladacky k tomu a nejakych plysakov. Samozrejme k tomu veci co potrebuju, ako oblecenie a tak 🙂 ale planujem kupit viac mensich darcekov, potom je viac radosti 😀
@anjelik2509 no potom mas uzsi vyber 😀 inak ja radsej kupujem cez internet, tam je viac veci na vyber a mnohokrat lacnejsie 🙂
nase deturence sa nicomu nepotesia viac ako hrackam 😀 tie urcite nesmu pod stromcekom chybat 🙂 uz len hladam nejaku spravnu inspiraciu
@anulienkalenka co to je prosim za tip? to som asi este nevidela. nosi ich normalne ako papucky?