Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 1milka2.
ano samozrejme, rozhodne zastresit, dnes sa da vybrat z velmi vela druhov zastreseni, nie len tie neesteticke co vyzeraju ako sklenniky 😀 mame toto albixon.sk/zastresenie/casablanca-infinity-evo/, hlavne kvoli malej a bezpecnosti...pozor samozerejme davame, no nikdy nevies co sa moze stat
@painkiller12 my sme tiez dlho vahali nad bazenom, no nakoniec sme predsa len do toho sli a teraz som za to velmi rada. Volba bola viac menej jasna, nadzemny sme nechceli, rozhodli sme sa pre prelivovy Albixon sestra si ho tiez dala spravit, bola spokojna, tak sme isli na istotu
@tana85 Tak to ti závidím, samozrejme v dobrom 🙂 Kamarátka to tiež mala rovnako, pleť sa jej tehotenstvom veľmni zlepšila, aj akné zmizlo. Každý to máme inak no. LRP som skúšala, mala som pár vzoriek, no tiež mi to nesedelo ☹
Ďakujem za rady baby. @lukukuk Ďakujem za radu, bambucké maslo som skúšala no strašne sa mi z neho upchávali póry a robili sa mi také malé podkožné pupáky.. @fialka369 Aká je to kozmetika prosím?
Ahoj, ako už názov témy napovedá, zaujímala by ma vaša skúsenosť s prírodnou kozmetikou. Po tom ako som otehotnela, mi skoro všetka bežná drogérková kozmetika začala robiť na pleti šarapatu, zo všetkého sa vyhádžem. Rada by som skúsila nejakú prírodnú variantu, akú značku preferujete vy? Ďakujem 🙂
ano samozrejme, rozhodne zastresit, dnes sa da vybrat z velmi vela druhov zastreseni, nie len tie neesteticke co vyzeraju ako sklenniky 😀 mame toto albixon.sk/zastresenie/casablanca-infinity-evo/, hlavne kvoli malej a bezpecnosti...pozor samozerejme davame, no nikdy nevies co sa moze stat