12romi34
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.
12romi34
15. dec 2020

ja by som neveru nikdy neodpustila. Ked ma podvadza pri plno vedomi, tak ja by som mu pri plnom nedomi neodpustila

12romi34
24. sep 2019

a na akej stranke prosimta?

12romi34
22. sep 2019

baby a kde kupujete tieto obag? da sa doverovať eshopom?

12romi34
24. aug 2019

@chips_a diky, no ja sa trochu hanbim :D a prislo ti to ako domov prosim ta?

12romi34
21. aug 2019

No musim sa priznat, ze tiez by som nam s manzelom rada nieco zakupila, ale moc o tom neviem :D tak kde inde sa spytat, ked nie na internete... clovek by sa musel citit trapne :D

12romi34
25. júl 2019

no prave toho som sa bala, ze ako by to prislo alebo co. tak to som rada

12romi34
22. júl 2019

Ja by som chcela nieco skusit, viem ze moj chlap s tym nema urcite ziadny problem, no bojim sa celkom to obejdnat z netu, do predajne urcite nepoojdem :D nasla som eshop superlove, aj som si vybrala... ale zatial sa ostycham :D

12romi34
12. jún 2019

Ja som vyzkúšala ph balance od firmy protopan. Cítim sa lepšie a spolu s nízkosacharidovou stravou sa chudnutie darí

12romi34
23. apr 2019

ja síce nemám až tak dlho, teraz mám niečo cez rok a vlasy sú v poriadku, napínala a posúva vždy kamarátka profesionálna kaderníčka

12romi34
18. apr 2019

no ja si prave mysli, ze male prsia maju vyhodu, skus najst pekne a decentne eroticke pradlo pre velke prsia, mne potom vsetko pripada prehnane, nie su tu nejake prsane, co by poradili?

12romi34
3. apr 2019

@anulienkalenka alebo zajdi do nejakeho petcentram alebo chovatelskych potrieb a tam ti budu vediet poradit.l Len nezabudni, že sa to kupuje podla hmotnosti a plemena

V diskusii: Granule pre psa
12romi34
autor
11. mar 2019

Ahoj, čo je to tá pumpička po cisárskom reze? Mala ste to niektorá?

12romi34
5. mar 2019

ako tehotna možeš farbit vlasy, použivat parfemy, roznu pletovu, vlasovu, dekorativnu kozmetiku, prečo by si nemala?

12romi34
5. mar 2019

prave tych napodobenin sa tiež dost bojim. Takže viete niekto poradit naozaj kvalitny obchod, alebo eshop, kde sa da kupit naozaj kvalitny parfem ?

12romi34
5. mar 2019

@ivanatim pravda je, že zubna pasta zuby nevybielia, ale detailnejšie vyčistia zuby a zuby potom posobia bielo. Ale samozrejme to nie je profi bielenie zubov, ktore chvilku vydrží. Podla mna je to ako prevencia dobre. Vieš poradit nejaku kvalitnu zubnu pastu, ktora ma bieliace učinky? Je vobec taka?

12romi34
3. mar 2019

bola som na tom podobne, ale nakolko byvam s rodičmi a ty si kupili psa a hned som sa do neho zamilovala. A tak nejak sme si s sebe tu cestu našli. Teraz sme velky kamarati

V diskusii: Nechcem psa
12romi34
3. mar 2019

mačky hlavne piju mlieko, ale viem že sa im davaju aj granule. pretože ked tomu našemu Jojovi kupujeme granulky Brit, tak vedla su granule aj pre mačky

V diskusii: Krmivo pre mačku
12romi34
3. mar 2019

ak nechce jest iba jeden druh granul, skusila by som iny, alebo nejaku konzervu..

12romi34
3. mar 2019

rozne. Niekedy je to iba na stravu, inokedy sa mu kupi aj nejaka vyživa na klby, mame prehliadku u veterinara. je to rozne. Nikdy som to nejak extra nepočitala

12romi34
3. mar 2019

mali sme niečo podobne. Može mat aj problem s travenim. SKus mu dat na par dni ,,dietu,, a ked neprejde, určite zajdite k veterinarovi. Možem vediet, čo mu davate za granule?

12romi34
3. mar 2019

ak ste zatial nenašli take čo by mi chutili, tak skušaj. SKus to striedat s nejakymi konzervami. ONo tie granule maju rozne prichute, takže určite vyberaj granule podla rasy psa a podla jeho hmotnosti

12romi34
3. mar 2019

v tomto si velmi chvalia granule a konzervy od Brit

12romi34
3. mar 2019

zaleži aj od tvojho psa a od toho, v akom je zdravotnom stave a tiež aj od teba, kolko a ako do toho chceš investovat. Ak si nie si ista, porad sa so svojim veterinarom

V diskusii: Krmivo pre psa
12romi34
28. feb 2019

pila som ho. Zo začiatku som mala problemy s prijom potravy, nechutilo mi, zvracala som. Lekarka mi vtedy doporučila tento napoj a pila som ho po celu dobu

12romi34
28. feb 2019

našla som toto info o sunare https://www.sunar.sk/dojcenske-mlieka/ je to rozdelene podla starostlivosti. Ja som davala žlty , takže komplex a deti ho pili cca do druheho roku.

V diskusii: Sunar štandard