Zmena zo Sunaru na Sunar AR a znova na Sunar

18. máj 2023

Ahojte mali sme mesiac MM, no odislo mi tak som dala to co mu davali v porodnici Sunar Premium.
Zacal nam ale odgrckavat a s velkymi pauzami po jedle aj 2.5 h alebo tesne pred dalsim krmenim.
Mame mesiacik a Dr. ze az skusime AR tak sme skusili prve dostal vcera o 16 odvtedy vresky az prestaval dychat a zajakaval sa, po takejto noci sme sa s manzelom dohodli, ze vratime Sunar Premium, ze grckal aj z AR a este vrieskal, robilo sa v AR hrudky, nechcel ho pit no problem.
Viem, ze to znie, ze ho skusam ako kralika ale som zufala. Dnes uz dostal 2 flasky o5 Sunar Premium, na ktorom bol dlhsiu dobu a teraz mi hodil sablu prudom ale isto nie cely obsah zaludka ale nie je mu dobre ani oka nezazmuril od krmenia o 13tej. Bojim sa 😔

taktotedanie
18. máj 2023

Mala hadzala mlieko prudom do 4 mes prestalo to same
Skusali sme aj AR a nebolo dobre
Zahusti nutritonom len

ariannazara
18. máj 2023

Každá sme si tým prešla aj ja aj XY mamiciek tu
Ja som môjmu striedala mlieka jak na páse a tu je ma 4 roky zdravý. Ten mu nesedel, ten ho zapekal. Skus vyskúšať úplne iné mlieko ako sunar. Môj pil dlho Hipp jak bol malý potom neskor sunar. Každé dieťa je iné a na mlieko si zvyká bruško dlhšie a nie po 2 dávke a hlavne kľud nemaj stres nemáš sa čoho báť je to úplne normálne.

autor
18. máj 2023

@taktotedanie co je nutriton?

autor
18. máj 2023

@ariannazara po akych odstupoch si skusala nove? my sme sa AR sunaru tak zlakli toho co robil, ze sme vratili s5 sunar co mal 🙈

taktotedanie
18. máj 2023

A bacha na zmeny mlieka dieta si zvyka skoro 2 tyzdne a he to sprevadzane bolestami brucha a vracanim
Odhliadnuc ze ten sunar ar smrdi tak ze ked si mala grgla skoro som grcala ja
My sme sa vzdy vratili k obycajnemu hippu aj ked vracala a preslo to same od seba
Alebo este gastrotuss sirup je dobry

autor
21. máj 2023

@taktotedanie no sirup sme skusili a jeeina zmena, ze mu vonali grcky 🙈
Ano AR sunar smrdi jak hnoj 🙈

ella1234
22. máj 2023

Aj naša po zmene mlieka grcala dobre 3 dni našťastie nie kazde krmenie ale bola som v panike ci nebude dehydrovana. Niekto odporuca pri zmene mlieka davat postupne jednu odmerku noveho zvysok stareho potom pridať dalsiu odmerku noveho a tak....ja som pri zmene mlieka cakala tyzden ci je dobre...ale pri takejto reakcii by som na vasom mieste tiez nove mlieko nedávala.
A mozne este potom nove mlieko moze mat inu hustotu možno donho slo prilis rychlo cez cumlik 🤷

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz