Radi by sme zmenili znacku UM, kvoli potiazam s vyprazdnovanim. Akym sposobom prejst z jedneho mliecka na druhe? Postupne miesat alebo proste zo dna na den zmenit? Ak miesat, akym pomerom? Dakujem
Ked mal maly problem s vyprazdnovanim, tiez som mu chcela zmenit mlieko, ale skusila som najprv rovnaku znacku (lebo uplne na zaciatku s nim problem nemal), ale iny typ mlieka, urceny na dany problem. Aj sme pri nom na par mesiacov ostali, potom sme zas presli na obycajne a problemy uz nemal. Bala som sa menit znacku, aby som netrafila este nieco horsie a nechcela som hu potom zas menit. Nemiesali sme tie dva typy mliek, proste som mu plnu davku zarobila z noveho.
pri staršom synovi sme mali obrovské problémy, takže čo sa osvedčilo nám a poradila nám to doktorka. ak dávate UM nejaký čas a nesedí, tak proste prestať a dať iné. Je potrebné však vydržať, nemeniť hneď, ako neuvidíte zlepšenie. Môjmu synovi napríklad trvalo viac ako týždeň, kým sme zbadali zlepšenie.
určite nemiesat 🙈 ak robí jedno mlieko zle, proste ho už nedať a skúsiť iné.. ale zas nie každu chvílu iné mlieko dávať