Ahojte
Rada by som sa spytala ci mate niektora skusenosti stym ze davate UM ja som mala Bebu optipro ale doktorka nam ju zmenila na Bebu sensitive ktora je na redsiu stolicu zapchu a taketo problemy lebo z optipro sme nekakali kazdy den no ani z tejto sensitive nekaka maly kazdy den ale tak kazdy druhy niekedy treti myslite si ze je to v pohode ?? Davam aj kamilkovy caj ale ani to nepomohlo aby mal stolicu kazdy den
@sasa2810 ahoj 🙂... U nás bol tiež problém so zápchou keď sme mali Bebu. Najskôr som malému dávala BEBA HA a keď sme prešli na klasickú Bebu tak ho začalo zapekať. Nepomohlo už ani prejsť späť na HA, ani probiotika a tak sme museli úplne zmeniť mliečko na Sunar AR. Za dva dni bolo po zápche a z malého bolo úplne iné dieťatko 🙂
@veronicka_fazula a mozem sa spytat ako casto dietatko malo stolicu ked ste mali tie beby?
@sasa2810 nekakal aj 3 dni... Mal zelenú a hustú stolicu.. A bolo zjavné že ho bolí bruško a bol nervózny z toho... Aj sa snažil tlačiť ale nešlo mu
Moj mal sice nutrilon, ale kakal raz za 3 dni. Bez placu, bez bolesti, uplne v poriadku. Len proste nazberalo sa to az za 3 dni. Nasa dr to neriesila. Stale povedala ze ked je to bez placu a bez toho aby mi krcil nozky alebo sa pučil, tak nemam riesit. A ani som neriesila. Mlieko som mu nemenila kedze nutrilon mu sadol a stolica sa upravila az ked zacal jest prikrmy. Ked mi papal uz asi 3 prikrmy do dna, vtedy zacal kakat kazdy den. Ved ked kaka bez bolesti, nemen mlieko..
Nas mal tiez najprv Bebu Optipro a prave kvoli nekakaniu sme presli na Sensitive. Ako dlho ho davas? Aj u nasho chvilu trvalo kym zacal kakat ako tak pravidelne, a aj to az ked sme zaviedli prikrmy.
Pri UM nasadit probiotika