Zmena z Nutrilon HA 1 na Beba Comfort 1

lneviemmeno
3. mar 2024

Ahojte, potrebujem poradit.
Moj malicky ma od narodenia Nutrilon HA 1, ma 3 tyzdne. Lenze ma problemy s kakanim, stolicu ma asi kazde 2 dni, aj to malokedy sam, musim mu pomoct s rektalnou rurkou, vtedy vzdy vyjde mega vela, aj na 3 plne plienky. Casto sa puci, place, budi sa zo spanku na krcovity plac a stahuje k sebe nozky. Robim mu aj masaze, pouzivam Pupik gel, probiotika, nic nepomaha. Vetry mu idu. Najprv som chcela zmenit na klasicky Nutrilon, lenze to zlozenie je podobne a bojim sa, ze to by nepomohlo. Tak premyslam nad uplne inou znackou, napriklad ta Beba sa mi pozdava a ma aj dobre ohlasy.
Mate niekto skusenosti?
Uz som uplne bezradna, chcem mu pomoct aby kakal normalne :/

vaiana2002
24. mar 2024

@lneviemmeno akoby som čítala o sebe 🥹 aj náš pije Nutrilon HA 1 na odporučenie prímarky ma 1 mesiac a robí to iste presne čo váš a plus k tomu nestačí mu 100ml aj som písala príspevok o tom tu na MK 😏

lneviemmeno
autor
25. mar 2024

@vaiana2002 ja som mu ho nakoniec zmenila na Bebu comfort, uz ma malý 6 týždňov a všetko super 🙂 hneď zabralo a kaká každý deň. Držím palce aj tebe ale určite zmeň mliecko

vaiana2002
25. mar 2024

@lneviemmeno fakt ?? zajtra mame poradňu tak som zvedavá čo povie ďakujem za odpoved nech sa darí drobcekovi ❤️