Zmena umelého mlieka v štyroch mesiacoch

moly09
17. jan 2022

Ahojte ... môj chlapček pije behu expert pro ha ale doktorka povedala že keďže bude mať 4 🌜mám vymeniť mlieko na KLASICKU BEBU no ale neviem ktorá to je bola som aj v DM drogérie ale sú tam hocijaké názvy optri pro a atď tak neviem ktorá je obyčajná 😁🤭

tosomja
17. jan 2022

@moly09 no myslela, že už nie ha, je na tebe, ci vyberieš expert , pro, či neviem aké všelijaké sú...proste nie špeciálne.

jane1987
17. jan 2022

@moly09 ahoj, ja som ju vymenila za bebu comfort a spokojnost. Je priatelna k brusku ale ako kazde mliecko je ine, tak aj babatko, moze a nemusi vam vyhovovat.

izabela181
17. jan 2022

@moly09 ja si myslím že ak mlieko vyhovuje bábätku a nevadí vam možno vyššia cena tak netreba meniť 😊 nám od začiatku sadla tato Beba HA, maly nemal žiadne problémy, má už skoro 6 mesiacov a určite budem pokračovať s Bebou HA 2 😊

moly09
autor
17. jan 2022

@izabela181 no mne povedala lekárka že aj nemáme žiadne alergie v rodine mám dať klasickú bebu

mamina0078
17. jan 2022

"najklasickejšia" beba je comfort, potom máš opti pro, ktorá je tiež klasická-nie špeciálna ale má v sebe probiotiká navyše, čo comfort nemá. Ja by som zobrala optipro.

moly09
autor
17. jan 2022

@mamina0078 ďakujem 😊 dúfam že mu nebude robiť zle