Ahojky, poradte nejake mliecko, s akym mate dobru skusenost, maly ma 3 tyzdne, pouzivame sunar HA 1 ale mam pocit ze po nom sa dost puči a zapeka ho, rada by som ho vymenila :/ pouzivame espumisan a probiofix, vdaka
náš najmenší mal sunar AR a teda spokojnosť nakoľko mal silný reflux a stále grcal. Neskôr som prešla na mlieko z DM a tiež super. No ťažko radiť lebo každé dieťatko je iné a pri staršej sme mali nutrilon a čistá katastrofa pre ňu neskutočne ju zapekal a potom sme mali BEBU.
Ahoj musis skusat ktore sadne babatku...ja som mala bebu ha,hipp ha, nitrilon omneo comfort bol top pre nas nezapekalo a krasne papal spinkal kakal, teraz ma nutrilon 2 a som spokojna aj ja aj maly ... lekarka ti povie ze nemas menit mlieko ale ja som menila kym som nenasla to spravne lebo som nemohla pozerat na to ako sa maly puci a boli ho brusko...skusaj
Ahoj, my sme užívali Nutrilon AR, ale ako sme prešli, tým ze to mliečko sa viac zahusti, tým to začalo aj malú zapekat... Tak som jej davala na striedačku AR a obyčajny nutrilon. A bolo po probléme..hlavne mu daj čas, ma len 3tyzdne, nestriedaj mliečka hlava nehlava ako to niektoré maminky robia. Žalúdok, crievka si musia zvyknúť... A nepchaj do neho ani tie vsetky prípravky typu espumisan, probiofix a spol, to je len čisto biznis. .. Viem, chceš len pomôcť, ale každé dieťa si tým prejde, kym sa vytvorí trávenie..
zapekat ho moze z ktorehokolvek mlieka, nemusi to mat vobec suvis..je to bezne, to pucenie, nafukovanie...moze to robit laktoza v UM. uz len to, ze mas HA mlieko by mohlo trochu pomoct, ak chces zamenit, tak skus bud Nutrilon colics-to je HA mlieko s mensim mnozstvom laktozy alebo pred mliekom par lyziciek fenikloveho caju a cvicit s nozkami
Ja som v podobnom veku malého menila mlieko. Dávala som mu Bebu 1 HA (nemala som mlieko a take mu dali už v nemocnici, tak som nechcela meniť). Ale bolelo ho stále bruško, hnackoval mi, bol nervózny a nechcel spinkať. Zmenila som to na Nutrilon 1 AR ( aj preto, že k tomu všetkému aj vracal) a od vtedy super. Nemali sme už žiadne problémi aj fajne spinkal. Tie AR mlieka sú hustejsie , tak ho asi aj viac zasytilo.
Ja som dávala aj dcérke BEBU HA a aj teraz dávam syncekovi, mam len dobrú skúsenosť, aj kamošky co majú bábätká dávajú BEBU, ale ťažko povedať, každému bábätku sadne niečo iné! Napríklad švagriná dávala Nutrilon, malej zasa nesadla BEBA! Ide dosť do peňazí, je tuším najdrahšia z UM