Ahojte, malý je na Hipp mlieku,ale v poslednej dobe sa mi zdá,že mu už nestačí....a to vypije celú fľašku. Myslíte, že ho môžem zmeniť? Urcite chcem pokračovať na UM, kravské mlieko nechcem, mame problém s obličkami.Uvítam aj vaše rady,ktoré mliečko je hustejšie, aby ho zasytilo. Ďakujem
Po roku sa ma prejsť na umm č. 3, prešli ste? Ak mu to nestačí skúste iné mliečko. My kupujeme dm bio a sme absolútne spokojní. Alebo ho urobiť trosku hustejšie, ako sa píše v návode.
Pripadne poradím, čo robím ja. Dám prevretu vodu asi do tretiny, do toho dám 1-2 cl krupicnej kaše, zamiešam, nechám chvíľku postáť, aby napucala, dolejem studenú vodu a nasypem štandardnú dávku umm a pretrepem. Dávam to na noc a malý prespi celú noc. Ú nás to zaberá. Vyskúšajte.
Asi najlahsie mas ist do dmky a porovnat si medzi mliekami pocet kalorii na 100ml (resp inu mierku). Skor by som ti ale odporucila sytejsiu stravu. U rocneho uz mlieko nie je velmi o najedeni, skor napiti + mineralne latky, vitaminy, co z neho ziska.