Zmena umelého mlieka u ročného dieťaťa

16. aug 2021

Ahojte, malý je na Hipp mlieku,ale v poslednej dobe sa mi zdá,že mu už nestačí....a to vypije celú fľašku. Myslíte, že ho môžem zmeniť? Urcite chcem pokračovať na UM, kravské mlieko nechcem, mame problém s obličkami.Uvítam aj vaše rady,ktoré mliečko je hustejšie, aby ho zasytilo. Ďakujem

evkamotka
16. aug 2021

Asi najlahsie mas ist do dmky a porovnat si medzi mliekami pocet kalorii na 100ml (resp inu mierku). Skor by som ti ale odporucila sytejsiu stravu. U rocneho uz mlieko nie je velmi o najedeni, skor napiti + mineralne latky, vitaminy, co z neho ziska.

ailiba
16. aug 2021

Po roku sa ma prejsť na umm č. 3, prešli ste? Ak mu to nestačí skúste iné mliečko. My kupujeme dm bio a sme absolútne spokojní. Alebo ho urobiť trosku hustejšie, ako sa píše v návode.
Pripadne poradím, čo robím ja. Dám prevretu vodu asi do tretiny, do toho dám 1-2 cl krupicnej kaše, zamiešam, nechám chvíľku postáť, aby napucala, dolejem studenú vodu a nasypem štandardnú dávku umm a pretrepem. Dávam to na noc a malý prespi celú noc. Ú nás to zaberá. Vyskúšajte.