Ahojte.
Keďže tu sú mamičky,kt.maju veľa skúseností,tak si idem k vám po cenné rady.
Môj 8m.syn mal problémy s tvrdou stolicou,po vyskúšaní všeličoho som sa ako poslednú alternatívu rozhodla zmeniť mlieko. Z babylove sme skúsili HIPP COMBIOTIK 2 Máme ho teraz týždeň, no malemu veľmi nechutí. Za ten týždeň mi vypil 2x plnú dávku (u neho plná dávka je 170ml,ale ani to prvé mlieko nejako strašne nepil,no viac ako toto. Ale on zas pije viac krát behom 24h.) Manžel dnes kúpil HIPP HA COMBIOTIK2.
Bojím sa teraz takto meniť mlieka... Chcem sa opýtať,či mám ešte počkať, bojovať,že či mu nakoniec zachutí...predsa ho máme len týždeň. Alebo mám hneď skúšať zmeniť. Lebo trápi ma,keď vidím,že hladný je, no to mlieko mu nejde...
Tiež sa chcem opýtať či to HA nemusím konzultovať s dr.
Áno,najradšej by som išla priamo za dr.no teraz táto korona situácia...a ešte tu v DE na všetko potrebujete termín a čakáte a čakáte....
Ďakujem
Ahoj ak ma problem so stolicou skus Nutrilon omneo comfort “na zapchu” ale je na podporu travenia nam pomohol, babatku trva 14 dni kym si zvykne na nove UM ale ak vidis ze je nespokojny a trapi sa ja by som zmenila aj skor ...HA mlieka su hipoalergenne, pokial nemas ty alebo ma zel alergie nie je potrebne ho davat malemu, ale nepokazis tym nic...niektore mlieka su kombinacia ako napriklad ten nutrilon, je Ha aj na podporu travenia... a mohli by pomoct aj probiotika biogaia 5 kvapiek denne a travenie sa da do poriadku mam s nimi len pozitivne skusenosti...
@zuzana_ilkova tie kvapky mu dávam... No nad tým Nutrilon som rozmýšľala,ale väčšinou čítam negatívne skúsenosti...
8mesacny ma predsa mlieko ako doplnok...od toho sa kakanie neodvija ... daj mu pestru stravu... a uvidis ten rozdiel .. a porad sa s dr.
@valik111 na obycajny nitrilon aj ja pocuvam same negativa ze zapchava deti a tak...aj ja som sa bala prejst nanho ale nelutujem malemu sedi a tym ze je na podporu travenia ma maly s bruskom pokoj
@yipsylonka9742 veľmi rada by som mu dávala viac normalnu stravu... Len jeho takmer všetko zapeka... Ryža,vločky,banán a všetko čo obsahuje banán, tuším ešte aj jablko,lebo keď som mu dávala jablko,či jablkovú šťavu,aby mu zmäkla stolica,tak to bolo ešte horšie... Robím mu na obed polievky,alebo pyré,alebo mäsko so zeleninou...jogurt tiež už mal pár krát...no pravdu povediac i keď si zapisujem čo jedol,tak neviem presne z čoho ho ešte zapeka,keď on ma stolicu tak 2-3x do týždňa.....
Hipp aj mne nevypije plnú dávku a priberá fajn
@valik111 viem si predstaviť cim prechádzala aj my sme si prešli niečim podobným ale urcite este počkaj snad si zvykne