Ahojte,
menili ste umele mlieko samé od seba bez porady s pediatrom? Malej nesadlo mlieko, zvracia po ňom a chcela by som vyskúšať inú značku. Dieťa ma 2 týždne. Al ste menilo mlieko, prešli ste hneď na druhé alebo ste dávali ešte pol na pol? Ďakujem
Keď moja malá zvracala povedala som o tom mojej pediatricke následne mi poradila mlieko Ár. Skús vymeniť a uvidíš ak by zvracanie neprešlo poraď sa aj ty. Vymen ho naraz to predchádzajúceho jej už nedávaj ( inak môžem sa opýtať aké mliečko si jej dávala)
mozes zmenit kludne aj sama. nemiesaj pol na pol. rovno prejdi na ine. ak chces, tak to oznam pediatricke, ale povinnost to nie je.
@mili2016 nutrilon cesar.. pre deti narodene cisarskym rezom
Zvracanie moze byt sposobene refluxom, nie vyslovene mliekom. Mozes najprv vyskusat antirefluxne opatrenia, ci sa problem nezmierni a az potom pripadne menit mlieko. Alebo ho rovno zmen a ak vracanie bude pretrvavat, tak velmi pravdepodobne pojde o reflux. Ine mlieko ale moze sposobovat ine tazkosti, napr zapchu (hlavne to antirefluxne) ci bolesti bruska, mala by si davat jedno mlieko niekolko tyzdnov aby sa dalo posudit ci sadlo (niekedy to ale vidis hned, ze je zle). Pediatrovi to oznamovat hned nemusi, jedine, ze sa chces s nim poradit.
@anavixy odsavam jej aj moje mlieko, ak cely den mam dost mlieka a davam jej len moje, ziadne tazkosti nema.. ak dam ten nutrilon, grcká, čká sa jej dosť, pri vyprázdňovaní veľmi tlačí a je vidno aj zmenu v stolici
Tak potom by som tiez skusila ine 🙂
Hned na druhe a bez porady pediatra, ale mlieka sa nesmu miešať