Prosím poraďte prešli sme z hipp Ha na odporúčanie Dr. Na Beba sensitive (malý 3mesiace)
Kvôli stalemu odgrckavaniu a nepokojnu malý sa ani nevyspi počas dňa max pol hodiny je uplakany
Po prvej flaši Beba neskutočný nie plač ale vrieskanie výstretý ako palica nedal sa nosiť ani utíšiť cca hodinu potom ešte hodinu pomrnkaval
Myslíte že hneď prvá fľaša mohla tak zle sadnúť bojím sa ho podávať ďalej vrátiť sa späť k Hipp ? Podľa dr mam skúsiť minimálne 3 dní no bojím sa po podať vlastne druhý krát ak bude reagovať rovnako
@bibssli tam to skor vidim na skryty reflux a s nim spojene bolestuli/palenie zahy.detom sa zle spi,po jedeni im kyselina a strava striela do ust,hlavne v polohe lezmo s tym su spojene aj koliky a zle vyprazdnovanie.dalsou moznostou je ABKM.
Podla mna Dr velmi zle poradila
@simona92101 to ste ma veľmi nepotešili 😥 skúsiť ísť sama do antirefluxneho s ak nesadne už ani to riešiť vyšetrenie abmk ? Ďakujem za radu
@bibssli skuste Hipp AR,pozor ale,lubia tieto mlieka zapekat.urcite antirefluxne opatrenia,dbat na odgrgnutie,a nosenie vo vyvysenej polohe kym sadne mlieko,takisto spanok vyvysit pod hlavou postielku aj kocik,aj prebalovacu podlozku.po jedeni nenatriasat,nemanipul9vat zbytocne.
Ja by som si uz teraz vypytala ziadanku na gastro/alergologiu
A z akého dôvodu ti odpuručila iné mlieko keď to staré ste mali zaužívané?