Zmena umelého mlieka a nekľud dieťaťa

daniela87sk
19. mar 2018

Ahojte maminky. Moje dievčatko je narodené predčasne v 33+2tt ( (má 12tyzdnov no narodená je o 6tyz.skor takže má vlastné mesiac) pila Nutrilon Nenatal 1 do 4.500g bolelo ju z toho bruško tak hneď ako sa dalo som prešla na HiPP Bio Combiotik no mám pocit že je z neho strašne nekludna. predtým síce malá kŕče po papani Nutrilon ale keď zaspala spala 3 hodiny zas sa napapala a spala. teraz sa napapa a je stále hore zaspí tak na 10 minút a pcha si ruky do úst akoby bola hladná dám jej cumel ale plače vždy keď jej na chvíľku vypadne (vždy sa na to zobudí) .v noci nespí skoro vôbec 😞 už som rozmýšľala že možno mliečko malo zasýti alebo ja už neviem som zúfalá z toho.

zuank
19. mar 2018

Sup zajtra do poradne a vsetko prebrat s dr...drzim palce a babu vela zdravia

terka1607
19. mar 2018

Moje deti hipp mliecko vždy malo zasytilo, skúšala som u oboch, prešli sme na sunar a bol kľud. Mne prišlo to mliecko aj strašne riedke a vodové, pýtali každú hodinu, dve jesť, ako začali papať sunar tak aj štyri hodiny vydržali. Ale teda moje deti boli obe narodené riadne v termíne, tak možno by bolo aj lepšie to prekonzultovať s dr.

pininka
20. mar 2018

Stale to vsade pisu,ze netreba takto striedat mliecka, detsky organizmus si musi zvyknut a toboz predcadniatko. Navyse mohla byt nervozna z uplne niecoho ineho. Urcite by som sa skor poradila s doktorkou, oni vedia ake mliecka taketo deti potrebuju.

evik55
30. mar 2018

Ahojte..my davame sunar premium davali mu ho uz v porodnici a tak sme pokracovali aj doma..malunky bol v pohode a zrazu ked vypije mliecko -sunar tak zrazu sa sponuje , stale prdka,a place aj hodku..nemoze zaspat ,max.3hodky v noci..tak asi bude problem v mlieku..Len neviem ci zmenit na Nutrilon ...Hip,poradte ktore je lepsie??

daniela87sk
autor
31. mar 2018

my sme mali Nutrilon a strašne ju bruško bolelo.presli sme na HiPP.aj recenzie na HiPP som čítala veľmi dobre