Ahojte presli sme zo sunar AR na Kendamil Kozi kedze maly mal krce a kym sme nepomohli kakat alebo rurky prdiet tak plakal… zmenila som ze bude dobre lebo bolo mi povedane ze moze mat intolerancie no a od druheho dna mal 1x denne taku stolicu ako vidite ale az ked som mu pomohla lebo plakal… cize 2 dni po sebe zatial take mal… nema caste hnacky ani nic je v pohode len menej pije mlieko ma 4 mes a zo 120 mi vypije 50-70 a dakedy aj 120 ale az po 4 hod… napr vcera za cely den len 640 ml vypil …. mozem sa vratit po 4 dnoch ku sunaru? Alebo co odporucate? Ako mam postupovat? Neublizim mu tym velmi? Berieme aj biogaiu. Napr teraz rano mi vypil po 4 hod len 40 a zaspal po hodine co je hore … neni placlivy ani nic ale nezda sa mi to cele a je to urcite z mlieka ani ho nechce musim teraz cakat 3 tyz alebo mozem hned zmenit? Na gastro koli intoler. Sme objednany az 9.1 😩😩😩dakujem a naj by bolo keby dajaka mudr tu odpovedala 😭
@terrinka14 v prvom rade tu nefoť osratú riť 🙄 a po ďalšie, po 4 dňoch si dieťa ani nezvykne na zmenu, neviem prečo píl AR Sunar, ale asi zvracal. Moje deti všetky pili aj pijú ešte Sunar, prvé dve AR mlieko pre reflux. Najmenšej som za 6 mesiacov vystriedala tiež veľa, ale po konzultácii s doktorkou. Nakoniec aj tak sme sa vrátili k Sunaru.
Skôr zaraď probiotiká.
@tosomja
@lenuska9999
Prepacte ale bala som som sa a narychlo odfotila no tK prepacte
Berieme probio biogaiu a nezvracal ale zapchy mal a nafukuje ho a to AR je na hnacku zapchu zvracanie
Samozrejme aj ja som to konzultovala lennje vikend a malo mi papa
Fuj toto vazne? Skus mu dat normalny kendamil
@queen_mary porad ako vymazat foto
@agi53 Áno je celý deň kľudný a večer pred posledným už nočným spánkom sa zobudí a Place vtedy mu dám teplomer že chcem po merať teplotu ako no a vyjde z neho toto čo je na fotke poutieram vyhodím a naďalej je kľudne usmievame bábätko
skus mu kupit nejake bio mliečko
@terrinka14 tu foto si si mohla odpustiť preboha