Zmena umelého mlieka

veronika6478
8. apr 2017

Ahojte. Môj malý ma mesiac. V pôrodnici mu dávali Beba mlieko . No nerobilo mu dobre tak som prešla na Babylove bio1 . No začal za týždeň grcat lebo si nevie odgrgnut. Tak som písala pediatricke a ona mi odporučila Nutrilon pri grckani alebo dokúpiť prášok . Ja som kúpila Nutrilon pri grckani no začal strašne veľa prdieť a strašne tlačí až tak že v jednej stolici mal krv. Teraz by som chcela sa vrátiť k Babylove bio 1 a skúsiť dať ten prášok.
A ešte jedna otázka.
Za koľko ste menili mlieka? Moja mama vraví že to mením často .
Ďakujem

lucyn77
8. apr 2017

Ja som zmenila hned, ked somvidela, že jej nerobí dobre, nafuknuté brucho... skusila som Bebu, fuj, nutrilon som ani neskušala, to mi rovno kamarátky neodporučili, že je moc ťažké, povedali viaceré, prešli sme teda na HIpp, maximámlna spokojnosť, zobrala ho hned a ziadne nafuknute brucho a to sme mali koliky do 4. mesiaca, fičíme na Hipp dodnes popri kojení

janickacrazy
8. apr 2017

@veronika6478 No meníš to teda dosť často, je to ešte malinké bábo, treba opatrne. Inak krv v stolici je aj príznakom alergie na mlieko, čiže treba to odsledovať, mojmu malému tiež žiadne mlieko nesedlo a nakoniec zistili, že je alergický na mlieko. To grckanie bolo aké, grckal veľa alebo len trochu po papaní? Moj grckal vždy len trochu a pediatrička povedala, že pokiaľ to nejde z neho prúdom, tak je to v norme a prejde to časom, čo bola aj pravda. Mojmu najlepšie sedel Nutrilon HA, ale neskor sme museli prejsť na sojové UM, lebo už ani ten mu nerobil dobre, ked sme zmenili na Nutrilon HA2, mal iné zloženie a bol problém.

ewelyn3
8. apr 2017

Hipp alebo Humana. Tie su najlepsie zo vsetkych. Su sice drahsie, ale ak mas moznost na inom usetri a kupuj kvalitne mlieko. Pediatricka mi ich vyslovene odporucila. Vraj aj Sunar je este relativne dobry. Ja osobne som davala obom svonim detom len Hipp a ten mozem odporucit. Vyrobny.

vanessa000
9. apr 2017

@veronika6478 Veronika môj maly je na elimináciu mlieku hneď od narodenia a kým sme pre neho našli to spravne vymenil viac mliek a každé po týždni užívania...Nutrilony mal aj HA,PRoLACTOSE,AR a žiadne mu nerobilo dobre ,mal z nich kŕče,vracal a strašnú zápchu...Skúsili sme aj HIPP no z neho vracal prúdom a nakoniec mu sadla práve tá BEBA AR ,po nej ho ani bruško nebolelo a stolicu má každý deň ,teraz maximálna spokojnosť ,každé dieťatko je iné a každému vyhovuje niečo iné .

veronika6478
autor
9. apr 2017

vanessa000 ďakujem . Ja už som z toho zúfalá. Teraz sa tak vykakal z mu to vystrelilo meter odo mňa ako tlačil .Strašne kŕče ma . Mama vraví čo stresujem no bojím sa. Vo štvrtok idem k pediatricke tak sa spýtam
No pamätám sa že keď som sa v minulej poradni pýtala tak mi povedala polohovať vyššie . Čo aj robím no ajtak vygrcne b takom čase že si myslím že už je ok

vanessa000
9. apr 2017

To že to vygrcne mlieko po najedeni a ak to ide skoro prúdom je reflux ma to veľa bábätiek aj môj to má ,preto má to mlieko AR ktoré je hustejšie a nám riadne pomohlo , mne sa pritom aj dusil malý keď nemal AR mliečko ako mu vyšlo naspäť a ako má AR mliečko ani raz sa nedusil a už nevracajú prúdom iba sem tam mu troška a mliečna vyjde ale len minimum .Ono nie vždy stačí polohovať vyššie ,grckat bude aj tak ak má reflux,vtedy treba meniť mliečko na hustejsie.