Zmena umelého mlieka

nat1710
22. aug 2016

Ahojte.chcem sa opytat,ako sa prejavilo u vasho babatka ze mate zmenit um.mlieko??

ivanusko
22. aug 2016

@nat1710 ahoj. Ja som mojmu malemu prve 2mesiace davala nutrilon1,,ale to ho zahlienovalo tak som mu zmenila a teraz davam babylove1 bio a super....u kazdeho babetka sa to prejavuje inak

evitka83
22. aug 2016

@nat1710 u kazdeho inak, u nas kolika a hnacky, po zmene, behom jedneho dna bolo vsetko OK.

gabona1
23. aug 2016

Ahoj, my sme mali iné mliečka na začiatku, keď sme ako polroční prechádzali z kojenia. Vyskúšali sme viacero druhov. Malému skrátka nesadli. Buď ich úplne odmietal, vypľúval...Máme amilk bifido a to nám sadlo od prvej dávky. Neviem, čo ho tak očarilo, možno má nejakú výnimočnú chuť. Netuším, ale bola som happy, že konečne pije. Máme ho stále. Takže ak vidíš nejaké nedostatky, tak kľudne zmeň, nič sa nestane. Každá mamina vie, čo dieťa potrebuje.

lucka313
24. aug 2016

Ahojte chcem sa spýtať aké mate skúsenosťi s umelým mliekom Amilk bifido 1.

lucka313
26. aug 2016

Ahojte zmenila som mlieko dávam mu bebu a stolicu mal tmavozelenu na druhý deň mal zlto zelenú je to v poriadku nemusím sa báť?

gabona1
29. aug 2016

Ahoj Lucka, hádam je to v poriadku. Ak neplače, nebolí ho bruško, tak sa neboj. Ja mám skúsenosť s amilkom , je to kvalitné mliečko a obsahuje aj probiotika, všetky vitamíny... čo je dôležité pre správne trávenie. Nám sadlo úplne perfektne. Od začiatku som vedela, že je to ok. Škoda, že ste ho neskúsili, môžeš ho objednať aj cez internet. Držte sa. A ako sa máte?

lenka1331991
29. aug 2016

Ahoj.môj malý bude mať 3mesiace.mali sme Nutrilon Profutura,Pronatura,kakal raz za 3 dni,k tomu bolesti bruška,BabyLove z DM ani nechcel poriadne piť,teraz máme Sunar a kaka 3x za deň ,lebo Sunar obsahuje viac vlákniny ako Nutrilon,ktorá je dobrá na stolicu...ale každému sadne niečo iné,treba to sledovať

lucka313
2. sep 2016

@gabona1 ahoj práveže neplace všetko ok chutí mu je to husté mlieko tak aj dobre prespí. Len tá stolica má trápi už to je lepšie to je asi tou zmenou. Hej počula som že Amilk je dobrý ale aj na bebu že je . Tak som sa rozhodla pre ňu . To je môj dvojmesacny synáčik Matusko

vvia
2. sep 2016

@lucka313 z Beby byva zelena stolica, vlastna skusebost a potvrdene lekarkou 🙂 je to v pohode 🙂

3petka
2. sep 2016

Ahoj. Ja som mojmu malemu davala sunar, celkom v pohode az na koliky. Tak som vyskusala nutrilon ale to bolo este horsie. Nakoniec som skusila Amilk ale ten mi odmietal a tiez sa mi nepacila ta chut. Takze sme sa vratili k sunaru koliky prestali, nakolko zacal byt aj aktivnejsi a kopkal nohamy a tym si pomohol.