Zmena umelého mlieka

lneviemmeno
2. júl 2024

Ahojte, pekný deň prajem všetkým 😊
Môj synček má o týždeň 5 mesiacov, bol na Beba Sensitive od 3. mesiaca, keďže mal problémy so zápchou. Všetko bolo super, kakal každý deň takú viac riedkú stolicu. Ale v 4,5 mesiacoch začali problémy, prestal kakať, kakal az na štvrtý deň a hrozne hustú mal stolicu, ledva ju vytlačil a mal aj kde tu bobky. Dávala som a aj dávam vodičku, aj 100ml denne mi vypije. Skúšala som odvar z ovsenych vločiek, harmančekový čaj a žiadna zmena. Nechcela som mu meniť mlieko ale cítila som, že bude lepšie ak prejdem na inú značku. Predtým mal obyčajnú Bebu Comfort a tiež mal problémy so zapchou, tak som usúdila, že asi mu celkovo Beba nerobí dobre.
Vo štvrtok som zmenila UM na Kendamil, zatiaľ nevidím v kakaní žiadnu zmenu :/ prešlo 5 dní. Ešte sa môže zmena ukázať? Dávam mu tak isto tekutiny, v nedeľu sme začali aj s príkrmami. Inak mliečko mu veľmi chutí, predtým mi Bebu ani celú dávku nedopil a teraz krásne všetko vypije. Už mu mliečko meniť nechcem, ale bojím sa, že ani zmena mlieka nepomohla :/ už je to tretí deň čo nekakal. Inak vôbec neplače ani sa nepučí.

veroonikadan
2. júl 2024

pat dni je podla mna uz celkom dlha doba na to, aby sa co to pomenilo. ale zase nie je dobre ani keby si mu teraz este ine mlieko skusala davat. asi este pockaj, co to spravi.

pupi14
2. júl 2024

ešte chvíľku počkaj, možno sa to upraví aj samé. 🙂 a potom by som skúsila zase iné, veď aj my sme tak robili, je to v pohode, robí sa to bežne. niektoré maminy musia vyskúšať aj zo 5-6 značiek, kým prišli na to, aké je pre ich bábo najlepšie a najvhodnejšie.

lneviemmeno
autor
2. júl 2024

@veroonikadan
@pupi14
No dufam baby, už som naozaj na nervy, od narodenia riešim len to kedy sa vykaká 😟

pupi14
3. júl 2024

@lneviemmeno chápem to, to je na psychiku všetko. ale dá sa to do poriadku, neboj. chce to len trpezlivosť. 😇 držím palce veľmi.