Zmena umelého mlieka

vero13
15. sep 2023

Zdravím, malá má 6 týždňov a doteraz sme užívali Bebu supreme pro, pred vyse týždňom začala mať problém so stolicou, nevedela sa vyprázdniť a mala veľmi tuhú stolicu tak som volala doktorke, tá mi nakázala dávať probiotiká, tak sme aj spravili ale nepomohlo. Rozhodla som sa zmeniť UM a kúpili sme Nutrilon prosyneo ale toho zje dva krát toľko ako tej beby a vôbec mi nespinká, ajked kaká po ňom normálne. Neviem teraz či pri ňom zostať, či skúsiť napr tu Bebu sensitive alebo iné. Nejaké rady?

anavixy
15. sep 2023

A co robi ked nespinka? Nespi cez den ci v noci? Po spapani beznej davky alebo navysenej o 30ml je nespokojna alebo preco papa az dvojitu davku a ako casto papa?Ten Nutrilon ma trosku ine vyzivove hodnoty, ale minimalne, neviem, ci tato zmena babatka ma suvis s mliekom.

vero13
autor
15. sep 2023

@anavixy po papani bežnej dávky, alebo tak že už nechce viac nooo je hore a kuká 😄 akože smeje sa neni nepokojá len proste nespí vôbec cez deň Max hod v kocariku aj to je zazrak, no myslím to tak že keď sa najedla z tej beby tak aj pospala dve hodky alebo tak a zasýtilo ju 70ml cca, teraz zje 90-120 a je hore, niekedy síce trvá aj hodinu než to spapa ale nespi medzi tým aj keď ju čičikam alebo tak a v noci spí tiež tak po necelých troch hod a zas papá, z tej beby sa napapala aj na štyri hod v noci

anavixy
15. sep 2023

@vero13 no neviem podla mna to je skor o vyvoji nez o tom mlieku, zbytocne by som ju neprekrmovala ked efekt je rovnaky, aj ked tych 90ml teda nie je vela, povedzme ze ani 120 🙂 podla mna to je skor take obdobie, mozno regresia..

vero13
autor
15. sep 2023

@anavixy Dobre ďakujem teda sak uvidíme o pár týždňov teda ako sa to vyvinie 😊